2777
2789
عنوان

حجم خون پریودم کم شده بیاین لطفا

106 بازدید | 13 پست

بچه ها من تقریبا بیشتر از یک ماهه که پریود نمی‌شدم و با آمپول و قرص پریود شدم ( امروز شدم ) همیشه روز اول خیلی خونریزی داشتم ولی الان به کمترین حد خودش رسیده فقط شده لکه

کسی تجربه ای داره ؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕
ازسری بعد خوب میشی .ازاسترسه ک یهو ادم نمیشه

اتفاقا دکتر هم رفتم و گف به خاطر استرس هورمونات به هم ریخته و نمیشی حالا هم که شدم حجم خونم خیلی خیلی کم شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن روز دوم سوم شاید زیاد بشه 

استرس به خودت وارد نکن 

بدنتو گرم نگه دار

یدونه جوراب بپوش

ی کوچولو زعفران و دارچین و زنجبیل (پودراشون) رو باهم مخلوط کن آبجوش یریز روش ی بشقابی پیاله ای چیزی بزار روش چند دقیقه بمونه بعد بخور

کار سنگین نکن

تا روز سومم حموم نرو

یدونه پارچه یا دستمال کاغذی جنس خوب محکم نه از این فزرتیا بزار رو نوارت 

کاربری دست ۲ نفره🙂
اتفاقا دکتر هم رفتم و گف به خاطر استرس هورمونات به هم ریخته و نمیشی حالا هم که شدم حجم خونم خیلی خیل ...

منم تو دوران امتحان نهایی ها که بودیم چنان استرسی بهم وارد شد که میلرزید قشنگ سر جلسه 

سه ماه تمام پریود نشدم 

هرچیم دکتر برام قرص و آمپول نوشت تهیه نکردم بعد خود به خود پریود شد و بعدش چون سبک.زندگیمو درست کردم و یکمم لاغر شدم تقریبا پریودام منظم شد

کاربری دست ۲ نفره🙂
چند سالته منم خیلی نصبت به اول کمتر شده خون ریزی پریودیم از کیست یا عفونت نیست ؟

29 سالمه

تازه رفتم دکتر کیست و عفونت نداشتم ولی چون استرس داشتم یه چند وقتی بود، دیگه دکتر گف به خاطر اونه حالا باید صبر کنم ببینم فردا چی میشه

نگران نباش ازاسترستم کم کن وگرنه هرسری همین جوری میشه .یوگا کارکن اگه دیدی عصبیت نکرد وحالت بهتر شد ادامه بده.روگوشیت نصب کن برنامشا البته شاید اصلا خودت اهلش باشی چیزای منیزیم دار هم بخورم ث بادوم وتخم کدو وموز 

صبر کن روز دوم سوم شاید زیاد بشه استرس به خودت وارد نکن بدنتو گرم نگه داریدونه جوراب بپوشی کوچولو زع ...

مرسی عزیز دلم بابت راهنماییت🌹

نگران نباش ازاسترستم کم کن وگرنه هرسری همین جوری میشه .یوگا کارکن اگه دیدی عصبیت نکرد وحالت بهتر شد ...

یوگا جواب میده؟

منم تو دوران امتحان نهایی ها که بودیم چنان استرسی بهم وارد شد که میلرزید قشنگ سر جلسه سه ماه تمام پر ...

آره منم به خاطر استرس کلا نمی‌شدم یه مدت

یوگا جواب میده؟

یوگا ب همه کس نمیسازه اگر دیدی حالتابدتر کرد ادامه نده ولی بله واقعا ازاسترس کم میکنه هم اینکه اصلا دیگه قبلش درد ندارم .پیاده رویم خوبه .از گوکل پلی برنامه های مختلفاببین هرکودوما خوشت اومد باش کارکن پیلاتس و ورزش درخانه وچیزای مختلف هست ولی یوگا اگه بت بسازه واقعا عالیه برای بدن