2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلی ناراحتم

135 بازدید | 12 پست

تورو خدا نگید تقصیر خودته ، خودم میدونم احمقم دارم زجر احمق بودنمو میکشم.

تو مدرسه تنهام کسی محلم نمیده اصلا منو ادم حساب نمیکنن انگار یه دیوارم بعضی وقتا میبینم دارن بهم میخندن

همه ولم کردن... تنها شدم 

درسامو دوسندارم کلی تجدیدم اوردم از قبل ولی انقدر احمق بودم نرفتم یه رشته دیگه ترسیدم نتونم خانوادم ناامید بشن

خیلی احمقم

الان گفتم وضعمو گفتن اصن نرو مدرسه برو کار کن از همه عقب میمونی

دلم میخواد بمیرم هم خودم راحت شم هم خانوادم

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

سلام وقتت بخیر ، ببین تو مدرسه هر چقدر تنهاتر باشی بهتره هم میتونی با خیال راحت تغذیه کنی هم اینکه به درس هات برسی ، رشتت چیه؟

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه موفقیت از درس نمی‌گذره.

شما هم دست از سرزنش خودتون بردارین.

قرار نیس همه از یک الگو پیروی کنن و پیروز شن.

مگه الگوی لباسامون عین هم دیگه س که بخواد الگوی زندگیمون شبیه هم باشه.

بگرد ببین به چی علاقه داره، برو سراغش. مطمئن باش موفق میشی.

من معلمم. دانش آموزایی دارم که دیپلم ردی بودن اما ما شاء الله، الان اونقدر پولدار شدن که من رو میخرن و آزاد میکنن😂😄

عزیزم حساس نباش،همه ادما پیش اومده همچین چیزیو تجربه کنن،بخاطر نظر بقیه چرا انقدر خودتو اذیت میکنی؟؟ ...

حال روحیم خیلی بده وسواس فکری داغونم کردع قرص هام زیاد شدن ولی هنوز اروم نشدم

فک کن تو کلاس همه دارن حرف میزنن تو بقیرو ببینی بعد ب خودت بیای بگی پس من مگه چی کم داشتم که انقدر تنهام ؟:)

راه موفقیت از درس نمی‌گذره.شما هم دست از سرزنش خودتون بردارین.قرار نیس همه از یک الگو پیروی کنن و پی ...

از الان تغسیر رشتع بدم میزارن؟؟ یا باید تابستون انجام میشد

حال روحیم خیلی بده وسواس فکری داغونم کردع قرص هام زیاد شدن ولی هنوز اروم نشدمفک کن تو کلاس همه دارن ...

چند وقته قرص مصرف میکنی؟؟؟اوایلش جواب عکس میده ها بزار حداقل دوهفته بگذره