2777
2789
عنوان

مشکل منافذ پوست

805 بازدید | 25 پست

سلام دوستان عزیزم قابل توجه اون دسته از عزیزانم که تو تاپیک عکس غذا بزاریم از بنده سوال داشتن که منافذم چطوری خوب شد من تو تاپیک از دوست عزیزم (زیبای وحشی ۲)تشکر کردم❤ بابت پیشنهاد ویتامین آکه به من داد برای منافذم واز دیشب با سیلی از درخواستهای دوستی وکامنتهاتون مواجع شدم که سوال داشتین خب جواب اکثرشمادوستان رو اونجا دادم اما چون سوالها زیاد شدتصمیم گرفتم خودم تاپیک بزنم واینجا یک بار برای همیشه توضیح بدم 😊دوستان قشنگم من تنها با مولتی ویتامین آ نبود که منافذم داره جمع میشه حقیقتش چند تا کار درکنار هم انجام دادم که پیشتر توضیح دادم خیارو بزارید یخ کنه بعد رنده کنید به مدت نیم الی یک ساعت بزارید روی پوست بعد بشورید وبسته به شرایط پوست تون آب رسان بزنید ویتامین آ رو هم همراه غذا میل کنید روزی یه دونه ۵هزار ویه سرم ویتامین CوEکه دکترم برام نوشته شبها به صورت بزنید به مقدار ۴قطره دوستان دقت کنید که حتما حتما آب رسان وضد آفتاب مناسب پوستتون یادتون نره انشاالله که نتیجه ببینید در ضمن من خودم نوع پوستم چربه  شاد و پیروز باشید🙏🙏

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

از دوست گرامی الوناش عزیز بابت این که تاپیک عکس غذاش به بیراهه رفت عذرخواهی میکنم 🙏🙏🙏🙏

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

من پوستم چربه با کلی تحقیق ضد افتاب ساین اسکین که بدون چربی خریدم زدم فرداش دوتا جوش چرکی زدم البته استرسم اون روز زیاد بود حالا از استرس بود یا ضد افتاب نمیدونم میشه بپرسم شما چه ضدافتابی میزنین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم چربه با کلی تحقیق ضد افتاب ساین اسکین که بدون چربی خریدم زدم فرداش دوتا جوش چرکی زدم البته ...

عزیزم منم همین ضد آفتاب رو دکتر برام نوشته الان یک ساله استفاده میکنم مطمعنن از استرس بوده

در ضمن کسایی که بیماری کلیوی و کبدی دارن زیر نظر پزشک مصرف کنن که مشکلی ایجاد نشه..

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

من پوستم چربه با کلی تحقیق ضد افتاب ساین اسکین که بدون چربی خریدم زدم فرداش دوتا جوش چرکی زدم البته ...

ضد افتاب لافارر هم عالیه 

این مارک که استفاده میکنید خووبه 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

❤در ضمن کسایی که بیماری کلیوی و کبدی دارن زیر نظر پزشک مصرف کنن که مشکلی ایجاد نشه..

شب بخیر عزیزم بله به نکته مهمی اشاره کردین حالا از فردا کمبود ویتامین‌ آ تو داروخانه ها به وجود میاد بعدشم خدای ناکرده مشکلی پیش نیاد سلامتیشون به خطر بیوفته  بریزن سرم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣

شب بخیر عزیزم بله به نکته مهمی اشاره کردین حالا از فردا کمبود ویتامین‌ آ تو داروخانه ها به وجود میاد ...

وااای خدانکنه

وااای خدانکنه

والا قصدم حقیقتا تشکر از شما بود چون نمیشد درخواست بدم گفتم شاید خوشایند نباشه دیگه یهو تو تاپیک دیشب دیدمتون انا از دیشب هزاران کامنت وحتی درخواست دوستی کردن دیگه اجبارا میگم چی مصرف کردم حالا خودشون باید تحقیق کنن ببینن ضرری نداشته باشه

والا قصدم حقیقتا تشکر از شما بود چون نمیشد درخواست بدم گفتم شاید خوشایند نباشه دیگه یهو تو تاپیک دیش ...

سلام عزیزم امکانش هست در مورد ضد آفتاب ساین اسکین توضیح بدید من از دی جی کالا پیدا کردم اما به شکل ژل هست می خواستم ببینم باید همینطور باشه یا مدل دیگه ای هم هست

و سوال بعد اینکه چه نوع آبرسانی به پوستتون می زنید من هم پوستم منافذ داره اما دی هیتراته هم شده

به آینه بنگر، منجی در آینه است  

سلام عزیزم امکانش هست در مورد ضد آفتاب ساین اسکین توضیح بدید من از دی جی کالا پیدا کردم اما به شکل ژ ...

سلام گلم بله ساین اسکین مدل فلوییدش همینه ولی رنگی هم داره ۲تا مدل لایت ومدیوم لایتش روشنتر از مدیومه واما درمورد آبرسان من دکتر برام درمالیفت مینویسه مخصوص پوست چرب وخودم هم بسیار راضی هستم