2777
2789
عنوان

هیچی مث ازدواج سنتی نیست

226 بازدید | 25 پست

همیشه باخودم میگفتم ازدواج فقط با عشق و علاقه

اماااااا ازدواج فقط سنتی🤣🤣🤣

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همیشه .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
با احترام ، مخالف ازدواج سنتی هستم

بخدا که اگه ادم و خانواده درستی باشن سنتی خوبه 

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
درسته👍🏻از کجا به این نتیجه رسیدید؟😁

والا رو سرشون جا داری ولی وقتی قبلش آشنایی هست انگار تحمیل شدی بهشون

منم مخالفم😂😂اما باحاله🤣

با سنتی مخالفین؟؟؟

والا رو سرشون جا داری ولی وقتی قبلش آشنایی هست انگار تحمیل شدی بهشون

درسته حالا انشالله یه بخت خوب گیرتون بیاد💐

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه همیشه .

بله همینطوره اما مزایای سنتی بیشتره ☺️

هرازدواجی که انتخاب درآن عاقلانه وعقلانی ودرچارچوب قوانین خاص خودش باشه اون ازدواج نتیجه وبازده خوبی داره ......

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
درسته حالا انشالله یه بخت خوب گیرتون بیاد💐

عزیزم ازدواج کردم ممنون

عزیزم ازدواج کردم ممنون

ععههه ببخشید 😱🥲😅حالا سنتی ازدواج کردید؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خودم ازدواجم سنتیه خداروشکر راضیم ولی در کل بستگی به طرفت داره چه سنتی چه دوستی

دقیقا همینطوره اما توی فرهنگ ما سنتی شاید یه ذره بهتر باشه این تجربه شخصی منه