2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل نیستم ولی اصل بر برائت هست دیگه. تا حکم نیاد مجرم نیستی، الان متهمی. بازم وکیل بگه بهتره. خواست ...

الان برای استخدام گفتن استعلام میگیرن 

الان میاد که پرونده هست؟

عزیزم زمانی سوپیشینه میشه برات که پروندن بره اجرای احکام اون سوپیشینه میشه

یه بار توی دادسرا منع تعقیب خورد باز پرونده رفت دادگستری کیفری

برای برادرم هست به جرم سرقت گرفتنش (دوستش زنگ زده دستم شکسته بیا یه چی بلند کن نگو اون مال دزدی بوده حالا الان ازش شکایت کردن )اما تو همین حین یه کار خوب براش پیدا شده گفتن بله ما استعلام میگیریم میخوام بدونم الان تو استعلام مشخص میشه پرونده باز کیفری واره یا نه

هنوز حکمم براش نیومده

ببخشید انقد استرس دارم زیاد توضیح دادم

یه بار توی دادسرا منع تعقیب خورد باز پرونده رفت دادگستری کیفریبرای برادرم هست به جرم سرقت گرفتنش (دو ...

نه عزیزم تا رای قطعی نیاد و پرونده به اجرای احکام نره سوپیشینه نمیشه

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
@من_یه_مردم شما میدونی جوابمو اگر میشه لطفا جوابمو بده

تا موقعی که حکم قطعی نشه هیچ سوپیشینه ای برای شما منظور نخواهد شد

تو قانون اصل بر برائت هست تا موقعی که اثبات نشه مجرمیت و محکومیت هیچ تاثیری نداره

یه بار توی دادسرا منع تعقیب خورد باز پرونده رفت دادگستری کیفریبرای برادرم هست به جرم سرقت گرفتنش (دو ...

منع تعقیب بخوره نبایدبره دادگاه کسرازامارمیشه وبایگانی میشه اولین بارشه؟؟؟؟؟؟؟

پرونده موضوعش چیع؟

سلام 

برادرم به جرم سرقت چند وقت پیش گرفتنش 

دوستش زنگ زده که دستم شکسته بیا یه چی بلند کن بذار تو ماشین این ساده ام رفت بعد گرفتنشون تو کلانتری هرچی گفته من کاری نکردم رفیقش گفته نه اینم بوده حالا یه بار حکم منع تعفیب دادن تو دادسرا بعد دوباره پرونده رفت شعبه کیفری دادگستری

حالا یه کار خوب براش پیدا شده میخوام بدونم متوجه میشن که پرونده داره؟

بخدا هرجا میریم وکیل بگیریم با شک و تردید میگن پرونده قبول میکنیم

کل مبلغ سرقت ۵ تومنه گفتیم خسارت میدیم بازم شاکی رضایت نمیده