2777
2789
عنوان

چرا کسی جواب نمیده

138 بازدید | 23 پست

دوستان من کنکوری ام راستش کتاب تست نمیتونم بگیرم و تو یه گروه تلگرام  بایکی که میگفت که رتبه 41 کنکوره اشنا شدم. گفت که میتونه کتاباش رو بهم بفروشه با قیمت پایین یعنی سر جمع 1تومن میشه شماره واسم وفامیل و حتی کارنامه کنکورشم برام فرستاد 

نمیدونم اعتماد کنم واقعا کارم خیلی گیره کتاب نمیونم بخرم  حتی همین پول رو هم باید از یکی قرض بگیرم. چه غلطی بکنم اعتماد کنم؟؟ 😢

ببین عزیزم من خودم تست نزدم اصلا

روان ۶۷ 

جامعه ۷۰

اقتصاده ۷۳ 

و....

بستگی ب رشتت داره اگ انسانی هستی نیاز نیس پی دی اف استفادع کن 

میتونی قلم چی بورسیه شی و بهت کتاب رایگان بدن

_ ب پسرا اعتماد نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دفه گولت نزنه ..کارنامه بفرسته ..کارنامه رتبه های برتر کنکور توی گوگل هم گاهی هست ..مواظب باش ..

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
نه دیوار نصب ندارمواینکه حضوری هم نمیشه اون تهرانه ومن خراسان

ی سر دیوارم نگاه کن و اینکه تو تلگرام کلی کانال هست که فایل pdf کتابارو میزاره اونجا میتونی رایگان داشته باشی 

ی سر دیوارم نگاه کن و اینکه تو تلگرام کلی کانال هست که فایل pdf کتابارو میزاره اونجا میتونی رایگان د ...

پی دی اف نمیتونم😢

دیوار چجوریه؟ اول باید پول واریز کنم؟ یا حضوری میتونم؟