2777
2789
عنوان

بچه هاااا کمک

132 بازدید | 10 پست

بچها من از یه پیجی چیزی سفارش دادم گفتن برام کد مرسوله هنوز فرستاده نشده گفتن میرم یه سر اداره پست پیگیری میکنم

مگه فرستنده نباید برام بفرسته ؟یا اداره پست باید بفرسته کدومش ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان باید چکار کنم؟

مگه ادرس خونه رو ندادی؟ 

تو باید بیوفتی دنبالش مگه؟ اونا باید بفرستن

بعدشم ادرس خونه رو میگیرن اگر تحویل نگیری یا ب هر دلیلی نباشی میدن اداره پست باید از اونجا بگیری

مگه ادرس خونه رو ندادی؟ تو باید بیوفتی دنبالش مگه؟ اونا باید بفرستنبعدشم ادرس خونه رو میگیرن اگر تحو ...

عزیزم گفتم میرم اداره پست آدرس ندادم برای همین باید از سایت پیگیری کنم همیشه بسته هام و اینجوری میگیرم 

کد مرسوله رو اداره پست میده حالا خیلی انلاین شاپا خودشون از پشت پرینت میگیرن میفزستن برا مشتری برا ب ...

آهان ممنون

یعنی خود اداره پست باید پیامک کنه برامون ؟

عزیزم گفتم میرم اداره پست آدرس ندادم برای همین باید از سایت پیگیری کنم همیشه بسته هام و اینجوری میگی ...

پس اگر اونطوریه اوکیه 

چون من چند سری سفارش دادم ادرس و دادم بعد نبودم تحویل اداره پست دادن

آهان ممنونیعنی خود اداره پست باید پیامک کنه برامون ؟

اره خیلی وقتا پست پیامک نمیکنه ولی خب کدا دست خود اون ادمی که بردا اداره پست بسته هارو هست اونم میتونه بهتون کد مرسوله بده بعد که اداره پست بهش داد