2777
2789

دکتر برام سیکالفیت اون نوشته 

کسی تا حالا استفاده کرد این کرم رو ؟ میشه از اطلاع و تجربه ای دارید بگید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دخترم دوتا دکتر پوست بردم هردوتا گفتن الکی هزینه نکن

من ترک خورده بدنم متاهل هم هستم شده کابوس برام اعتماد بنفس ندارم ی شلوارک بپوشم ... اندامم خوب شده ولی ترک های قرمز  و پهن رو پاهام دارم 

بنظرتون چیکار کنم ....

چجوری ؟ ترک هات کامل رفت ؟ میشه توضیح بدی عزیزم

قرمزی روشون کامل رفت خود ترکهامم خیلییی کم شده از دارم استفاده میکنم تا کامل بره 

خواستم ببینم جواب میده با نه روی یه طرف بدنم زدم اون طرف نزدم دیدم خیلیییی جواب داد جوری که مامانم میگفت چرا اینور ترک نداره اونور داره

گیاهشو بخر هر بار میخوای استفاده کنی یه تیکه ببر و ژل داخلش درار کامل هم بزن یک دست بشه بعدم مثل کرم بزن روی ترکهات

قرمزی روشون کامل رفت خود ترکهامم خیلییی کم شده از دارم استفاده میکنم تا کامل بره خواستم ببینم جواب م ...

یعنی شب بزنم تا صبح بمونه رو پوستم ؟ 

چه مدت استفاده کردی تا نتیجه داد ؟ 

یعنی الان دیگه کامل صاف شده رنگ پوست خودت شده ؟

یعنی شب بزنم تا صبح بمونه رو پوستم ؟ چه مدت استفاده کردی تا نتیجه داد ؟ یعنی الان دیگه کامل صاف شده ...

من مثلا لعد حموم میزدم میزاشتم میموند تا فردا که برم حموم بار هر چه قدر بمونه مشکلی نداره برای من که اینطوری بود 

همون نصف روز بمونه خوبه مخصوصا شب تا صبح 

یک هفته استفاده کردم تفاوتش خیلییی مشخص بود 

اره رفته کامل رتگ پوستم شده اما یکم برآمدگی ترکا هست دارم استفاده میکنم کامل خوب بشه 

بزن یک هفته ببین چطوره

من مثلا لعد حموم میزدم میزاشتم میموند تا فردا که برم حموم بار هر چه قدر بمونه مشکلی نداره برای من که ...

باشه عزیزم امتحان میکنم حتما ....ممنونم اگه خوب بشه خیلی دعات میکنم