2777
2789
عنوان

دزدی افغانی

266 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من به خیلی از بچه ها قول داده بودم واسشون لوازم التحریر بخرم بچه های کم بضاعت و خیلی از دانش آموزای دیگه و من نزدیک چند ماه بود که داشتم پول جور میکردم که نزدیک ۱۰۰۰ بسته لوازم التحریر جمع آوری کنم واسه ی بچه ها موقعه ای خواستن بار بیارن میسپارن بار و دست یه کارگر افغانی و متاسفانه کارگر تمام وسایل برداشته و غیب شد و من الان چندین روز دارم تمام بندر هارو میگردم که شاید گذاشته اونجا به فروش ... خواهش میکنم تا میتونید کار نسپارید به افغانی ... من واقعا شرمنده تمام بچه هایی هستم که بهشون قول لوازم داده بودم مخصوصا دختری که اینجا تو نی نی سایت بودند زهرای عزیزم شرمنده همتون شدم 🙏

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

حامیان افغان ها کجان بیان جوابگو باشن

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتشون کنه اینا دیگه چه بلایی بودن رو سر ایران نازل شدن

خود کرده را تدبیر نیست

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
خدا لعنتشون کنه اینا دیگه چه بلایی بودن رو سر ایران نازل شدن

دقیقا حالا پول من به کنار ب این همه بچه من قول داده بودم و شرمندشون شدم...

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

بزرگواران لطفا مواظب باشین الان که به جایی رسیده وضعیت که دارن بدون هیچ ملاحظه ای افغانها رو اخراج میکنن خیلیهاشون به فکر انتقام هستن و این موضوع حتی میتونه به قیمت جون ما تموم بشه. از اونور طالبان دارن اینارو شارژ میکنن که به ایرانی رحم نکنین (ویدئوش هست تو اینستا) و از طرفی نپذیرفتن مردم و اخراجشون باعث شده خیلیهاشون به فکر انتقام قبل از رفتن بیفتن. چند روز پیش برای خودمون این اتفاق افتاد و به خیر گذشت بخاطر حضور بموقع خودم. خیلی مواظب باشین و حواستون شش دانگ به این باشه که حداقل فعلا بهشون مسئولیتی ندین تا ببینیم در اینده چه خواهد شد. تندرست باشید

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....

چه میشه کرد همسرم به واسطه کارش شاهد هزار بار خیانت کارگرای افغانی به کارفرماهاشون بوده وقتی برای دو ریال دستمزد کمتر کار فرما کار میده به کارگر افغانی ولی در عوض چندین میلیون یا حتی میلیارد ضرر ازشون میبینه حالا دیگه هزینه های جانی و امنیتی بماند

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️