2777
2789
عنوان

لکه لانه گزنی یا خون پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس قدم اول قبل دکتر رفتن ازمایش دادنه ..برو ازمایش سریع مشخصه اگه باردارباشی و شیاف بذاری

ممنون گلم بابت راهنماییت اگه تا غروب پریود نشم سعی میکنم امروز آزمایش بدم😔💖

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

عزیزم امروز آزمایش دادی؟  من دو هفته از وقت پریودیم گذشته بود  رفتم ازمایش دادم بعد ی ساعت جوابش رو بهم دادن ک باردار بودم  ...لک لانه گزینه کمتر از پریودی هست احتمالش هست خون پریودی نباشه ..

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم امروز آزمایش دادی؟ من دو هفته از وقت پریودیم گذشته بود رفتم ازمایش دادم بعد ی ساعت جوابش رو ...

عزیزم خونریزی یکم شدید شد ترسیدم رفتم پیش دکتر ماما تشخیصش یا تنبلی تخمدان بود یا بارداری فزستاد سونو گرافی ولی باردار نبودم متاسفانه😔💔 ولی مشکلی هم نداشتم نه کیست نه تنبلی تخمدان قراره جواب سونو رو چهارشنبه ببرم پیش دکتر نمیدونم مشکل چیه خیلی ناراحتم از این بابت ک کلی امید ب بارداری داشتم ولی نشد که بشه🥲💔

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

عزیزم خونریزی یکم شدید شد ترسیدم رفتم پیش دکتر ماما تشخیصش یا تنبلی تخمدان بود یا بارداری فزستاد سون ...

ان شاالله ب زودی دامنتونوسبز بشه ی فندق کوچولو نصیبتون بشه 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40