2777
2789

من ۲۷ سالمه و شوهرم ۳۶ چند ماهه عقد کردیم اون اصرار داره زود بچه دار شیم ولی من میگم حداقل ۴ سال دیگه مشکلیم نداریم واسه بچه دار شدن نظر شما چیه؟!

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

انشاله ک مشکلی نداشته باشی ولی از کجا میدونی مشکلی ندارین؟

زیر ۳۰سال شانس بارداری خیلی بیشتره

فاصله سنی کمتر باشه خیلی بهتره

حالا نه خیلی زود ولی زودتر ۴سال باشه بهتره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۰ سالم بود ۲ تا پسر داشتم

خدا حفظشون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اگه واقعا امکاناتش رو دارید بچه دار بشید هر چی فاصله سنی کمتر باشه برای خودتون و بچتون خیلی بهتره و اگه قصد دو بچه دارید با فاصله دوسال پشت هم بیارید اولش اذیت میشید برای نگهداریشون امت بعد که یکم بزرگتر بشن خیلی کارتون راحت تره با هم بزرگ میشن و وشت و همدم همدیگه میشن بچه های من یکی دوسالشه یکی چهارسال اوایل از ضعف اعصاب موهامو میکندم چون دخترم خیلی اذیت میکرد همسرم کمک حالم بود با همدیگه اون بحرانو پشت سر گذاشتیم الان بیا و ببین خواهروبرادر چه هوای همو توی همین بچگیشون دارن و واقعا افسوس میخورم چرا اوایل اونقدر خودمو عذاب میدادم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اگه واقعا امکاناتش رو دارید بچه دار بشید هر چی فاصله سنی کمتر باشه برای خودتون و بچتون خیلی بهتره و ...

ممنونم عزیزدلم از راهنماییت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزدلم از راهنماییت

موفق باشی🌹🌹

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"