2777
2789
عنوان

این مدل زن ها نرمالن یاماحساسیم

467 بازدید | 29 پست

دوسه روز پیش رفته بودیم باغمون..دوست همسرمم اومد بازنش ویه خانم دیگه..دوستش وضعش خوبه..خلاصه باشوهرم کارداشت بخاطره شغلش..میخواست براش یه کاری انجام بده..خلاصه اومدن باغ..بعد این خانمی که باهاشون همراه بود خیلی بادوست همسرم شوخی میکرد بدو بدو میکردن باخانمش بعدمیرفت یه دفعه دوست همسرم رو بغل میکرد😐😐یادوست همسرم بهش دست میزد..شوهرم تو شوک بود بعدش ازش پرسید رضا(اسم مستعار)خواهرته؟؟گفت نه همکارمه..منم اینجوری😲😲‌..خانمش هم عین خیالش نبود وکلی باهم خنده ووشوخی میکردن..نمیدونم شایدمن حساسم رواین مسائل😕😕

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

از نظر من حرف و شوخی عادی هم خونش حلاله 

چون خیلییییی حساسم 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

در این حد صمیمیت عجیبه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطورخانمش اروم بوده هرکی دگه بودهمون توباغ دوتاشون چال میکرد البته رفتارهمکارخانمم زیادزشت بوده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهرم توشوک این رفتارشون بود پرسید فلانی خواهرته که مثلا باهم انقدصمیمی ان واینا..گفت نه همکارمه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿