2777
2789
عنوان

بیاین بگین همه بچه ها اینجورین

92 بازدید | 16 پست

سلام

من بچه ۷ماهه دارم

خوابش میاد نق نق نق تاااا گررریه شدید

ینی من دارم غذا میدم چون خوابش میاد گریه میکنه

دارم بازی میکنم بخاطر خواب نق میزنه یا مثلا نیم ساعت اوکیه خیلی قشنگ بازی میکنیم اما اگه خوابش بیاد دیگه هیچی

بخدا خسته شدم کلافه شدم نمیکشم انقدر صدای گریه رو

دیشب ۱ونیم خوابیده امروز و هرروز۷ صبح بیداره

امروز ولش کردم خودش خوابید ۱۰ پاشدیم

از ساعت ۱۱ نق و گوله گوله اشک میریزه ک خوابش میاد

اصلا دیوونه شدم بسکه گریه میکنه

من از قبلم رو صدای گریه حساس بودم

از صبح تا شب بگی با بچه بازی کن میکنم اما اینو نمیکشم

دوقلو دارم همینجوریش سخته اما دیگه نمیدونم چرا انقدر قور میزنه

توروخدا نگین از دندونه چون الان چند ماهه همین بساطه دیگه دندونم بود در میومد تموم میشد میرفت

باور کنی یا نه تا دوسالگی بساط دندون رو داری . و ضمنا این که بچه خوابش بیاد غر بزنه هم کاملا عادیه چه یه دونه باشه چه ده تا . وقتی بپذیری که الان شرایط عادیه واکنش نشون دادن بهش هم برات راحت تر میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه یه دندون چن ماه طول میکشه ؟

مگه یه دونه دندونه ؟ بیست تا هست که به مرور تا دوسالگی در میاد بعدش هم دردش مربوط به فشاری هست که به فکش میاد بعضی بچه ها به حدی سرشون درد میگیره که به زمین یا دیوار یا کابینت فشارش میدن می بینن اروم میشه یاد میگیرن 

خب بچه خوابش میاد بخوابونش.چرا میذاری کار به گریه بکشه.دختر من تا یکسالگیش تو ۲۴ ساعت نهایت ۴ ۵ ساعت ...

اخه هرررچی رو پام میذارم تکونش میدم انگار ن انگار

تا نیم ساعت ک خوابش ببره گریه س

فک کن از قبلشم گریه میکنه

اونیکی هم ب گریه میندازه

صبح البته گریه نمیکرد ک گفتم ولش کردم

مگه یه دونه دندونه ؟ بیست تا هست که به مرور تا دوسالگی در میاد بعدش هم دردش مربوط به فشاری هست که به ...

متوجهم

میگم میخواد در بیاد یک ماه اولیه مثلا طول میکشه

دیگه انقد اخه

هرجا میرم میگن نق میزنه چقد

خب بچه خوابش میاد بخوابونش.چرا میذاری کار به گریه بکشه.دختر من تا یکسالگیش تو ۲۴ ساعت نهایت ۴ ۵ ساعت ...

ب نظرت اگه خوابش میومد میخوابید من اینجا تاپیک میزدم ؟

درضمن یه دونه بچه رسیدگیش خیلی راحت تره نسبت ب دوقلو

متوجهممیگم میخواد در بیاد یک ماه اولیه مثلا طول میکشهدیگه انقد اخههرجا میرم میگن نق میزنه چقد

نه منظورم رو متوجه نشدی 😊 دردی که بچه تحمل میکنه ناشی از یه دونه دندون نیست که شما سهمیه ببندی بگی یه ماه واسه این دندون درد داره یه ماه واسه دندون بعد . همه این ۲۰ تا دندون توی فکش هستن همه هم دارن فشار وارد میکنن به فک و تا دربیان میشه حدود دوسالگی بچه . 

یه نکته هم بهت بگم شاید بچه ات با نق زدن شرطی شده یعنی مثلا  تا نق نزنه نمیخوابونیش . این به این نتیجه رسیده که باید نق بزنه تا به خواب برسه ‌. رو این هم کار کن اگر میدونی ساعت خوابشه قبل از این که به نق زدن برسه بخوابونش

نه منظورم رو متوجه نشدی 😊 دردی که بچه تحمل میکنه ناشی از یه دونه دندون نیست که شما سهمیه ببندی بگی ...

ممنونم عزیزم درمورد دندون اینا رو نمیدونستم مرسی ک گفتی

اما درمورد خوابش حتی از خواب چشم باز میکنه هم همینه

من حوصله بچه خیلی دارم اماواقعا گوش راستم سوت میکشه بسکه چشم باز میکنه شروع میکنه

نه منظورم رو متوجه نشدی 😊 دردی که بچه تحمل میکنه ناشی از یه دونه دندون نیست که شما سهمیه ببندی بگی ...

الان از ۱۰ونیم صبح تا الان دارم میخوابونم

بخدا دیگه افسردگی گرفتم شبا گریه میکنم چون از صبح گریه کرده

غذا میخورم کوفتم میشه

میام نخورمم انرژی ندارم برای دوقلو

نمیذاره ب اونیکی قول هم برسم

الان از ۱۰ونیم صبح تا الان دارم میخوابونمبخدا دیگه افسردگی گرفتم شبا گریه میکنم چون از صبح گریه کرده ...

هر دو پیامتو خوندم . ببین حق داری خسته ای سخته واقعا شاید اگر یکی بود کمتر برات عجیب و سخت بود اگر کمکی داری حتما استفاده کن اگر نه که یکم کمتر روش حساس باش میدونم سخته ما هممون مامانیم الان سنی نیست که حتی بخوای تربیتش کنی . ببین با حواس پرتی میتونی نق زدنشو کمتر کنی 

اخه هرررچی رو پام میذارم تکونش میدم انگار ن انگارتا نیم ساعت ک خوابش ببره گریه سفک کن از قبلشم گریه ...

اون یکی هم نگاه این میکنه یاد میگیره😂عزیزم😍دیگه چاره چیه عزیزم بعصی بچه ها بد قلقن.یکم مدارا کن بزرگ شه