2777
2789

از بس تو سایت تو اینستا همه جا میگن شوهر اینجور اونجور استرس گرفتم کاش نامزدیم به هم میزدم 

نامزدم اینه شرایطش شما بودین ازدواج میکردین 

پدرش و مادرش روانشناسن

خودش دندان پزشکه 

خواهرش وکالت می خونه 

وضعیت مالیشون هم در حد خودمونه 

اخلاقش هم خوبه فقط بد ترین اخلاقش اینه خیلی رکه 

وبدش میاد حرف تو دلم راحت نگم خیلی عصبی میشه 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

خوبه که رک باشه

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی واقعا بخاطر تعریف کردن بقیه از بدی های زندگیشون میخای زندگی خودتو خراب کنی؟؟

پس بنظرم نرو تو خیابون چون بهرحال خیلی آدما با تصادف رانندگی مردن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خوب ان شا الله که عقلتو از دست ندادی و فقط اومده بودی پز بدی 😐

خدایی نکته ظریفی بود🤣بعضیا از هرطریقی دنبال گفتن این چیزان

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خوبه که رک باشه

من بدم میاد چون خودم خیلی بر عکسم حرفم نمی‌گم که کسی ناراحت نشه اون ماری ندارم طرف خوشش بیاد بدش بیاد میگه

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

شرایط شما چجوریه ؟ 

کار به رک بودنش ندارم اخلاقش و خودش به دلت میشینه ؟

اگه آره میشینه پس صددرصد ادامه بده . 

اما جیفه این موردم از دست بدید . خانوادش روانشناس هستند پس آدم خوبی  باید باشه به نظرم . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

خوب ان شا الله که عقلتو از دست ندادی و فقط اومده بودی پز بدی 😐

نه پز چی بدم ؟تایپک قبلم هست باهاش دعوام شد سر رابطه این حرفا

ینی واقعا بخاطر تعریف کردن بقیه از بدی های زندگیشون میخای زندگی خودتو خراب کنی؟؟پس بنظرم نرو تو خیاب ...

آخه هیچکس از زندگیش راضی نیست میترسم بد بخت شم 

اگه اخلاقش تغیر کنه بعد ازدواج اگه بد شه

نه مگه دیوانه ای بهم بزنیمنم از بس گفتن سن کم بده مردا فلانن ازدواج نکنیم کلا از نامزدیم پشیمون شدم ...

واقعا چند سالتونه بود؟

بنظرت اگه ازدواج کرده بودی خوشبخت بودی؟

شرایط شما چجوریه ؟ کار به رک بودنش ندارم اخلاقش و خودش به دلت میشینه ؟اگه آره میشینه پس صددرصد ادامه ...

من دانشجو روانشناسی هستم 

پدرم مهندس عمران  مادرم استاد دانشگاه

اخلاقش دوست دارم بقیش درک می‌کنه مهربونه فقط همه دعواهامون سر اینه میگه حست بگو بگو از این کارم بدت میاد از این خوشت میاد قرار نیست حست مخفی کنی که من اذیت نشم 

ولی من نمی تونم عادت کردم نمی تونم حسم بیان کنم

من دانشجو روانشناسی هستم پدرم مهندس عمران مادرم استاد دانشگاهاخلاقش دوست دارم بقیش درک می‌کنه مهربو ...

میفهمم که نمیتوانید احساستون بیان کنید خودمم همینم اما کسی خیلی اصرار کنه کم کم یاد میگیری که احساستو بیان کنی . پس خودتم سعیتو کن . از احساسات کوچیکی شروع کن بهتر میشه . 

ان شا الله خوشبخت شی عزیزم 💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )