2777
2789
عنوان

از زخم زبون مادرم خسته شدم😭

468 بازدید | 33 پست

سلام واقعا درموندم .. 

خودم هزارتا مشکلات دارم ک صورتمو با سیلی سرخ نگه میدارم 

انقدر سختی کشیدم ک تمام موهام توی ۲۳ سال سن سفید شده .‌ ذره ای درک نداره 

هر بار زنگ میزنه زخم زبون میزنه بهم ک تو شوهرت فلان .. پشت سرش بد میگ 

خسته شدم 

من شهر دورم از خانوادم ۳ ساعت راه دارم 

همش میگ تنها بیا 

خب نمیتونم تنها برم 😭

حوصله اونجا تنهایی رو ندارم .. بهانه داره ک شوهرم میاد خاهرم راحت نیس زندا اشم راحت نیس 

خب میگم منم‌نمیام ،حرف میزنه بهم 

خسته شدم 

چند روز پیش تلفن قطع کردم پیامش دادم ک‌دل منو انقدر نشکن ، فرداش خودم‌زنگ‌زدم که مادره ،احترامشو دوباره بگیرم 

باز امروز دوباره همون حرفارو تکرار میکنه ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینا رو میگه سریع بحثو عوض کن

چرا راه دور ازدواج کردی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب توام رد تماس کن ولش کن وقتی قرار نیست تو و شوهرت دعوت کنه چرا تنهایی بری

خسته شدم .. شغل شوهرم جوریه ک گاهی مجبوریم بریم اون شهر .. بعد خب بهش بگم خونمون نریم ؟ 

ابرو خودمو ببرم بعدشم سرکوفت 😭

ارتباطت رو کمتر کنروزی یک بار زنگ بزنمیدونم میگی مادره احترام دارهولی هیچی ارزش حال خوبتو ندارهپس اگ ...

اصلا باور کن شاید چند روزی اصلا زنگ نمیزنم خودش میزنه

بخاطر رفتارش اصلا دلم‌نمیخاد بزنم 

برعکس بابام خیلی خوبه ولی اگ بفهمه باهم دعو اشون میشه 

وا خب بگو یا من و شوهرم باهم میایم یا اصلا نمیایم چه اصراری داره؟

میگ مثلا دلم‌تنگه .. 

بیا پیشمون بمون 

میدونم چرا میگ ،میخاد ازم‌کار بکشه .. خرید بیرون خونه و .. 

برا خودم‌نمیخانم