2777
2789
عنوان

زندگی منم تموم شد😭😭😭

599 بازدید | 22 پست

چ سخته باتمام امید لباس عروس میپوشی چ ارزوهاک نداشتم همش تموم باورم نمیشه دارم طلاق میگیرم چون اصلا دلم ب طلاق نبود بچه هام چقدمظلومن چقداواره ام دلم خفه اس دوس دارم دادبزنم این بودتمام اون عشق انگارهمین دیروز بود ازدواج کردم کاش اشنایی نبودک تهش جدایی باشه دلمممممممممممم داره میترکه کاش لحظه اخر معجزه بشه کاش لحظه اخربیادبگه من زن وبچمو باهیچی عوض نمیکنم کاش برگردم خونه خودم برام دعاکنید ناندارم نمیدونم چ دعایی چ چیزی بخونم انگارزبونم قفل شده توشوکم😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکلت به خداباشه ان شالله خدا کمکت کنه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

وای خدا...حالت خیلی تلخه...بیشترمصبیتهای ادماازهمین غروره اگه خیلی از اقایون یاخانومالحظه اخرابراز پشیمونی کنن وغروروکناربذارن دنیا جای بهتری میشد...واقعا احتمالا الان شوهرتم دلش میخاد تویایکی بیوفته وسط وساطتی چیزی کنه...فقط بسپربه خدا شاید صلاحت درجداییه

ایقدرزنگ زدم پیام دادم دریغ از ی جواب

منظورم این بود ایشون بیاد پس ولش کن عزیزم توداری وجدان خودتوبرای اینده راحت میکنی حداقل اینکه کاری ازدستت میومدانجام دادی تازندگیت بمونه بذار عذابش برااون بمونه