2777
2789
عنوان

تولید محتوای رایگان کسی نمیخواد

1080 بازدید | 60 پست

من با هوش مصنوعی کار میکنم و تصویر ساز هستم ، اینکه اینجا هستم بخاطر ارتقای مهارت هامه . میخواستم بدونم اونایی که دنبال کسی میگردن که براشون تولید محتوا کنه ، دقیقا چی میخوان ، عکس یا مقاله یا هر چی

من اینجا هستم ، میخوام برای نمونه چند تا کار انجام بدم

با همه اقشار هم کار دارم ، از اون کسی که  دنبال مدل هست چون میتونم مدل های خودم رو با استایل های لباس های جدید با هوش مصنوعی بذارم تا کسی که سایت داره و همه و همه ، بک گراند عکس ها یا لوگوهاتون رو بردارم و فایل پی ان جی بهتون بدم تا عوض کردن بک گراند محصولات شما ، هر چی که باشه ، الانم دنبال اینم هم نیستم که بیام پول بگیرم  ، اینکار برای من مثل انجام یک مانور هست تا دقیقتر به چم و خم کار مسلط بشم. حالا اگه کسی خواست همینجا بهم بگه 

یعنی دقیقا بگین چی میخواین 

مقاله میخواین یا یادداشت یا تصویر سازی توی حوزه خاص یا هر چی 

شما به محتوایی که میخواین می رسین و منم به ارتقا سطح مهارتم

سال دیگه میخوام یوتیوب رو شروع کنم اون موقع به کمکت خیلی نیاز دارم

سلام

صبحتون بخیر

من به شما پیشنهاد میکنم که از همین الان هوش مصنوعی رو یاد بگیری ، قبل از اینکه اشباع بشه

ولی چون گفتی یوتیوب ، ببین بی تعارف بگم اخرش ما باید اکانت یه سری هوش مصنوعی ها رو بخیرم ، مثل invidei یا luma  یا runway یا  دو تا دیگه که الان اسمشون توی ذهنم نیست که اونا اینستت اواتارت یا تصویر خودتو یا ویدتو میگیرن و بعد شما واسه خودت پشت مبل نشستی اون اواتارت که شبیه خودته ، اونجا داره واسه خودش به بقیه اموزش میده ، اونم نه الزاما فارسی ، به هر زبانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من لوگو میخوام

کارم توی حیطه آرایش دائم هست

همون تتو و میکروبلیدینگ و فیبروز و....

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

من دقیق سر در نمیارم اما مثلا من آموزش زبان میزارم توی یوتیوب هوش مصنوعی می‌تونه چیکار کنه ؟ 

بعد الان دارم روی ترجمه شاهنامه کار میکنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

سلام من لوگو میخوامکارم توی حیطه آرایش دائم هستهمون تتو و میکروبلیدینگ و فیبروز و....

اوه چه جالب ، اتفاقا دارم ، امروز میخواستم عکس هایی که درست کردم رو که البته نمونه کار هستن رو مرتب بچینم

برای بیوتی ، یه چند تا نمونه کار دارم ، این یکی از اوناست

من دقیق سر در نمیارم اما مثلا من آموزش زبان میزارم توی یوتیوب هوش مصنوعی می‌تونه چیکار کنه ؟ بعد الا ...

من از هوش مصنوعی پرسیدم و اون این جواب رو داد که ، البته کمی طولانیه

سؤالات دوستت خیلی جالب هستن! هوش مصنوعی (AI) می‌تونه به روش‌های مختلفی توی تولید محتوا مثل آموزش زبان و حتی ترجمه شاهنامه کمک کنه. من در ادامه چندین کاربرد هوش مصنوعی در این حوزه‌ها رو توضیح می‌دم:

هوش مصنوعی می‌تونه به دوستت در تولید محتوای آموزشی و بهبود فرآیند آموزش زبان کمک کنه. این کاربردها شامل موارد زیر می‌شن:

• ایجاد زیرنویس خودکار: الگوریتم‌های AI مثل زیرنویس خودکار یوتیوب یا ابزارهایی مثل Descript می‌تونن به‌صورت خودکار زیرنویس‌ها رو برای ویدیوهای آموزشی تولید کنن. این می‌تونه به افزایش دسترسی و درک بیشتر مخاطبان کمک کنه.
  • بهبود کیفیت ویدیو و صدا: ابزارهای هوش مصنوعی می‌تونن کیفیت صدا و تصویر رو بهبود بدن. مثلاً ابزارهایی هستن که می‌تونن نویز پس‌زمینه رو حذف کنن یا ویدیوها رو با کیفیت بالاتر ارائه بدن.
  • ایجاد ویدیوهای خودکار با AI: هوش مصنوعی می‌تونه به‌کمک ابزارهایی مثل Pictory یا Lumen5 به‌صورت خودکار از روی متن ویدیوهای آموزشی تولید کنه. دوستت می‌تونه محتوا بنویسه و AI بر اساس اون محتوای تصویری و صوتی بسازه.
  • پرسش و پاسخ تعاملی: AI می‌تونه به مخاطبان اجازه بده به‌صورت تعاملی با محتوای آموزشی درگیر بشن. مثلاً از طریق چت‌بات‌ها یا سیستم‌های آموزشی تعاملی (مثل Duolingo) که با تحلیل پیشرفت زبان‌آموز، تمرین‌های شخصی‌سازی‌شده ارائه می‌دن.

ترجمه آثار ادبی و تاریخی مثل شاهنامه می‌تونه با استفاده از هوش مصنوعی بسیار بهینه‌تر بشه، البته به شرطی که به همراه انسان باشه. AI می‌تونه در ترجمه چنین متون کمک‌کننده باشه، اما همیشه نیاز به نظارت انسان داره چون متون ادبی پیچیدگی‌های خاصی دارن.

• کمک در پیش‌ترجمه: ابزارهای ترجمه ماشینی مثل Google Translate یا DeepL می‌تونن پیش‌نویس اولیه‌ای از ترجمه ارائه بدن. این به دوستت کمک می‌کنه تا پایه‌ای برای ترجمه داشته باشه و سپس روی جنبه‌های ادبی و فرهنگی متن تمرکز کنه.
  • تحلیل سبک و معنی: ابزارهای هوش مصنوعی می‌تونن الگوهای زبانی و سبک ادبی شاهنامه رو تحلیل کنن و پیشنهاداتی برای حفظ لحن و سبک در ترجمه بدن.
  • پیشنهادات واژه‌نامه‌ای: AI می‌تونه به‌سرعت معادل‌های مناسب واژگان و عبارات قدیمی یا نامفهوم رو در زبان مقصد پیشنهاد بده، به‌خصوص برای کلمات کمتر شناخته شده.
  • ویرایش و بازبینی: ابزارهایی مثل Grammarly می‌تونن در ویرایش نهایی و بررسی درست‌نویسی، نگارشی، و هم‌خوانی متن ترجمه‌شده کمک کنن.

دوستت می‌تونه حتی از شاهنامه به‌عنوان یک منبع ادبی در آموزش زبان فارسی برای غیر فارسی‌زبان‌ها استفاده کنه. AI می‌تونه با تجزیه و تحلیل متون شاهنامه، درس‌هایی با محوریت واژگان، نحو و دستور زبان ارائه بده. همچنین هوش مصنوعی می‌تونه این متون رو به سطوح مختلف زبان‌آموزی شخصی‌سازی کنه.

در نهایت، هوش مصنوعی می‌تونه روند کارهای دوستت رو خیلی سریع‌تر و بهینه‌تر کنه و بهش کمک کنه تا تمرکزش رو بیشتر روی بخش‌های خلاقانه و پیچیده‌تر کار بذاره.

نمیدونماخه تا سال دیگهشاید تا اون موقع خیلی چیزا تغییر کرد و شاید تا سال دیگه نظر شما هم تغییر کرد

نظرم که عوض نمیشه اما متاسفانه امسال خیلی درگیرم و به هیچ عنوان فرصت یوتیوب رو ندارم 

اگه ایدی تلگرام یا اینستگرام رو دوست داشتی خوشحال میشم بهم بدی ✨

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
من از هوش مصنوعی پرسیدم و اون این جواب رو داد که ، البته کمی طولانیهسؤالات دوستت خیلی جالب هستن! هوش ...

وای دستت درد نکنه میشه درخواست دوستیم و قبول کنی ؟ 

من و ابجیم باهم کار میکنیم . .من هنوز کامل متن رو نخوندم اما الان میرم میخونم . زیرنویس خودکار واقعا عالیهعهه

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

وای دستت درد نکنه میشه درخواست دوستیم و قبول کنی ؟ من و ابجیم باهم کار میکنیم . .من هنوز کامل متن رو ...

@uoptyin  

وای دستت درد نکنه میشه درخواست دوستیم و قبول کنی ؟ من و ابجیم باهم کار میکنیم . .من هنوز کامل متن رو ...

@uoptyin