2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

110 بازدید | 10 پست

سلام خوبی من ۱۸سالمه

راستش من با یکی آشنا شدم تو مجازی و خب پسره از نظر استایل و خانواده و خب اخلاقش اوکیه فقط یک ایرادی که داره ماشینش وانت هست و خب من حتی این ماشین سوارش هم نشدم چ برسه به اینکه دیت رو با وانت برم واقعا نمیدونم چکار کنم و از همه نظر عالیه و تنها ایرادش این وانت هست نمیدونم واقعا چکار کنم و گفتم باهاتون مشورت کنم شاید کمکم کردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آنقدر زود راضی ب همه چی میشد ،استایلش خوبه یعنی چه،حالا انگار برا استایلش از چ بندی میپوشه،نرو دختر ،لخدا فردا همین تو ازدواج می‌کنی میای می‌نویسی ،وای چرا شوهرم وانت داره من خجالت میکشم ،اول خودتون معلوم کنید چند چندین با خودتون

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

سلام عزیزم

رابطه با پسرا تنها زیر نظر خانواده ها وبرای آشنایی بیشتر برای ازدواج با شرایط مناسب درسته بقیش مردوده موفق باشی

هیچ کس نمیتونه به زودی کسیو کامل بشناسه 

مواظب خودتون باشید

اگه قصد آشنایی داری عزیزم باید به خودتون زمان بدی ،خیلی زوده که از همه لحاظ بگی اوکیه تو که ندیدیش و دیت اولته .راجب ماشین هم ایرادی نداره که تازه خیلیم هیجان انگیزه😄ولی اگه دوس نداری میتونی یه جایی ک مد نظرته قرار بزارید ت خودت بری ایشونم خودش بیاد مثلا کافه ای جایی

الان شما باید درساتو خوب بخونی وبه فکر آینده باشی ،هنوز زوده با مردا وارد رابطه بشی چند ماه دیگه تاپیک میزنی (بنام خدا) با فلان مرد ک چند ماه پیش بهتون گفتم وارد رابطه شدم اولش مرد خوبی بود هما چیش اوکی بود برام کادو میخرید  باهم دور دور میرفتیم ازم سو استفاده کرد یا بهم خیانت کرد عین دستمال پرتم کرد از دیشب دارم گریه میکنم چیکارکنم دوستان ؟از الان بهت میگیم درساتو بخون قدر خودتو بدون به موقش کسی که لایق عشقته به قصد ازدواج  سر راهت قرارمیگیره 

۱۸ سالگی عاشق میشی 

ندیده و نشناخته پسند میکنی

معیار مشخصی نداری برای سنجیدن 

در ۲۵ سالگی دل زده میشی 

دنبال عشق جدید میری و تازه داستان از اینجا شروع میشه ، پسرا در رابطه دنبال چیز دیگه ای هستن و وقتی بهش برسن بی تفاوت میشن ، اما دخترا در اوایل با تموم وجودشون میان جلو ، حالا خودت ادامه داستان رو برو تا به وانت برسی