2777
2789
عنوان

ی دقیقه هرکی هست بیاد

121 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم بچه ها من آگهی دیوار لباس مجلسی گذاشته بودم مشهدم خودم ی اقایی از قزوین پیام داده شرکت صادرات واردات دارن لباسامو خواسته میگه برین پست پیام پست ک اومد براتون واریز میکنم ب نظرتون قابل اعتماده میشه اگه رفتم واریز نکردم پس بگیرم بسته هامو از پست یا نه

اعتماد نکن.

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی لباس دیوار فروختم.  همیشه تو اداره پست مبلغ پست میپرسم تا برام واریز نکنه نمیفرستم . به نظر من اعتماد نکن . بگو شرایط فروش من اینطوره تا واریز نکنی من پست نمیکنم 

من خیلی لباس دیوار فروختم. همیشه تو اداره پست مبلغ پست میپرسم تا برام واریز نکنه نمیفرستم . به نظر ...

اخه اینم میگه من از کجا بدونم شما برام ارسال میکنی پیامش برام میاد همون لحظه ک شما تحویل میدی منم براتون واریز میکنم موندم واقعا ب پولش نیاز دارم نمیدونم این همه لباس شیک و گرون بدم بره هیچیم دستم نگیره چکار کنم

اخه اینم میگه من از کجا بدونم شما برام ارسال میکنی پیامش برام میاد همون لحظه ک شما تحویل میدی منم بر ...

مگر اینکه از کارمند پست سوال کنی . که امکان گرفتن بسته رو دارم یا نه . بعد براش بفرستی 

سلطان كلاهبرداري سايت ديواره 

همه كلاهبردارا رو توش جمع كرده 

اصلا اعتماد نكنيد برادرانه ميگم جنسات رفته

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

نه اصلا اعتمادنکن.  

هیچ کجا اینطوری نمیفروشن.اول باید پول رو واریز کنی فیش رو بفرستی تازه دو سه روز بعدش برات پست میکنن. این اقا حتما ریگی به کفششه

پستم کردی دیگه بسته رو میفرستن برا بارگیری دم دست نیست که بری بگی هزینه رو نزده برش گردونین

سلطان كلاهبرداري سايت ديواره همه كلاهبردارا رو توش جمع كرده اصلا اعتماد نكنيد برادرانه ميگم جنسات رف ...

الان رفتم ارسال کردم از کارمند اونجا پرسیدم گفت چون پیشخوان تا فردا ارسال نمیشه گفت اگه واریز نکرد بیا برگشت بزن 

الان رفتم ارسال کردم از کارمند اونجا پرسیدم گفت چون پیشخوان تا فردا ارسال نمیشه گفت اگه واریز نکرد ب ...

شايد تعلل كنه تا جنسا برسن يا يه مبلغ ناچيزي بده تا اعتماد كني هواست باشه

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}