2789

تاپیکم صرفا جهت درد و دله.

لطفا بی احترامی نکنید .

من باردارم ،حدودا ۲۰ روز پیش چندبار خونریزی کردم و رفتم بیمارستان،دکترای بیمارستان و دکتر خودم بهم گفتن استراحت داشته باشم.

یکی دوروزی خونه مامانم موندم و بعد برگشتم خونه خودم.دستشون درد نکنه مامان و بابام و خواهرام خیلی هوامو داشتن.خواهرم که متاهله دوروزی که اونجا بودم اومد بهم سرزد.

اما از وقتی برگشتم خونمون مامانم یه سر بهم نزده،یا اصلا زنگ نمیزنه حالمو بپرسه ،خودم هرروز زنگ میزنم.

چند بار پیش اومده که من دو_سه روز زنگ نزدم مامانمم اصلا سراغمو نگرفته.

خیلی دلگیرم ازش.

فکر نکنید کار داره ها! تو این چند وقته یا مهمونی بوده یا تفریح،یکبار هم بهم سرنزده بگه این دختر استراحت مطلقه،برم ببینم تو چه وضعیه 

اصلا توقع غذا و کمک ندارم ،اصلا ،اما توقع یه عیادت و احوالپرسی رو داشتم.

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اگر جا تو بودم میرفتم خونه مامانم حاضر نبودم ی لیوان آب بهم بده 😂

نمیدونم چرا با این وجود احمقم و مراقبشم

شلوغ اما بی کس! تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️

چه مامان بی احساسی ببخشید خیلی بی شعوره همچین مادری رو حال میده باهاش قطع رابطه کنی دیگه هم نبینمش ای کیف میده نظرش هم تو اسم انتخاب کردن نپرسی  🤣🤣🤣🖕🖕🖕🔥🔥🔥

بهتره به خواهرت زنگ بزنی یه خورده پیاز داغش زیاد کنی گریه کنی که مادر نه زنگ میزنه نه کمکی می کنه من حالا کمک لازم دارم جلو شوهرم خجالت می کشم فکر می کنه کسی به فکر من نیست

من یه کاربری قدیمی هستم بنام نازناز که از سال 91 عضو بودم ولی ویندوز عوض کردم و پسوردم رو یادم نیومد

خیلی ناراحتم ، مثلا دخترشم.احساس میکنم اصلا براش مهم نیستم

مادرشوهرم چندبار غذا درست کرده فرستاده ،تقریبا هرروز زنگ میزنه حالمو میپرسه و معذرت خواهی میکنه که نتونسته بیاد کارامو انجام بده،من توقعی ازش ندارم همینکه مدام جویای احوالم هست برام یه دنیا ارزش داره

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

مامان منم همینجوره اصلا ادم زنگی نیست.

ببین همینجوری بپذیرش تا ارامش داشته باشی این افراد فکر میکنن خب لازم باشه کار داشته باشی زنگ میزنی بهشون دیگه.

الکی برای خودت فکر درست نکن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چند هفته ای؟

۱۵ هفته

متوقع نباش

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)