2777
2789

منو مامانم با برادر شوهرم اومدیم طرف زاهدان برای کارای 

تو اتوبوس یا جای دیگه هیچی نمیخره 

الانم تو اتوبوسیم خراب شذه همه رفتن کلی وسایل خوراکی خریدن این فقد یه اب معدنی خرید بدون لیوان یک بار مصرف  پولم ک خیلی همراهش 

کاش نمیومدیم باهاش خودم پولم ته کشیده 

کلی راه مونده 

خیلی ادم دلش میگیره واقعا من به عنوان یه تازه عروسشون نباید یه چیزی لااقل بهره  نهارم ک برنجش مث  برا زندانیا هست اونحوری بود با قرمه سبزی قیمه نوشابه همین 🥲

زن هم داره  یه دونه پسر هم داره فقد  ما سه تا اومدیم 🥲💔

در حسرت دیدار تو آواره ترینم....🙂💔

شوهرت کو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنا بدون پول مامانت راهی جاده نشدهبگو برات بخره

اره خب حتی پول غذا مامانم مال خودش حساب کرد 

اینم چیزی نکفت  

مامانم خاله اش میشه 

منم دختر خالع اش ولی باهم وصلت کردن شد برادر شوهرم 

واقعا دل ادم میگیره همش تقصیر اون الاغ شوهرمه 

ابنقد از دستش عصبیم همش پیام میده دوس ندارم حتی سین کنم 

چقدعجیبین شماواقعانینی سایت شهرعجایب ازبرادرشوهرت توقع داری برات خریدکنه خدایامنوبخور

خب وقتی یکی رو باها خودتون میبرید جای براش چیزی نمخرین 

توقع ندارم 

خب وقتی یکی رو باها خودتون میبرید جای براش چیزی نمخرین توقع ندارم

کاملا معلومه توقع نداری

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.