2777
2789
عنوان

اومدم خونه مامانم اینا

454 بازدید | 20 پست

امشب اومدم خونه ی مامانم اینادلم بازشه حالم بدترشد سردرددارم ازساعت ۱۰دعواداشتن تانزدیک ۱۲ دلم برای مامانم کبابه بابام نه محبتی داره نسبت بهش نه توجه نه عشقی نه علاقه ای مامانم خیلی وقته به خاطرخواهرو برادر داره بابامو تحمل میکنه بادعوای امشب بهش حق میدم که طلاق بگیره

من اکثروقتاچون راهم دوره بابام میاددنبالم برگشتنی شوهرم میاد دنبالم هیچ وقت بابام بهم چیزی نمیگفت امشب سرسفره شام گفت بگو شوهرت ازاین به بد بیارتت من حمال نیستم چقدرناراحت شدم من هر۳هفته یکبارمیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

هیچ کس نیس

گلم ناراحتی نکن بخدا تو همه خونه ها دعوا و غم هست مهم اینه چطور مدیریت کنی از باباتم ناراحت نباش مردا خیلی مظلومن همه مشکلات و بدبختیارو میریزن تو خودشون برا همین دیوونه میشن گاهی 

دقت کردی آقایون بیشتر از خانما مرگ و میرشون بالاس؟

گلم ناراحتی نکن بخدا تو همه خونه ها دعوا و غم هست مهم اینه چطور مدیریت کنی از باباتم ناراحت نباش مرد ...

بابام ساک بست بره مدارک برداشت منکه زندگیم جداست ولی برای مامانم ناراحتم درجایگاه یک زن درکش میکنم خیلی سخته زندگی بی عشق وتوجه