2777
2789
نیمه دومی بود. مهرماهدخترش ریزه میزه بود و خیلی وابسته مامانش. خواهرم کلا یه سال دیرتر فرستادش چون گ ...

بله درسته مهر ماه بوده خیلی از مهر ماهی ها اینکارو کردن. برای مهر ماهی ها گفتن هر کس هر جور راحته هم میتونن برن هم نرن... خوب منم با اینکه نیمه اولیه ولی صلاح دیدم امسال نره . ممنون از راهنماییت

بله درسته مهر ماه بوده خیلی از مهر ماهی ها اینکارو کردن. برای مهر ماهی ها گفتن هر کس هر جور راحته هم ...

اگه بچه‌ت پسره تجدید نظر کن

اگه دختره عجله ای نیست واقعا

هر موقع صلاح دونستی بفرستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ظلم کردی همه بچه ها ۱۸ سالگی کنکور میدن بچه شما۱۹ حالا فک کن بخواد پشت بمونه ...

اون همه ی بچه ها کی هستن من نمیفهمم؟؟؟؟ مگه الان امسال تو پیش دبستانی نیمه اولی های ۹۸ نیستن؟؟؟؟؟؟؟ سال بعدم که تو پیش دبستانی نیمه دومی های ۹۸ هستن که ... پس در هر صورت دختر من چ امسال بره چه سال بعد دوستان ۹۸ داره؟ 

پرسیدم. میشه . خیلی ها بخاطر ندونستن خیلی چیزها هر کاری بقیه میکنن اونام میکنن و فکر میکنن درسته

شما هر کاری فک میکنی درسته همون رو انجام بده 

بی خیال بقیه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اون همه ی بچه ها کی هستن من نمیفهمم؟؟؟؟ مگه الان امسال تو پیش دبستانی نیمه اولی های ۹۸ نیستن؟؟؟؟؟؟؟ ...

خب از اول همین بوده همه با این روال رفتن درضمن دختر شما مثلا یه سال دیرتر بره چه اتم هایی قراره تو خونه کشف کنه؟ حداقل میره تو محیط آداب اجتماعی یادمیگیره انقدر گارد گرفتن نداره که 

دختر منم متولد تیر ۹۸

امسال باید میرفت پیش که نتونستم بزارم بخاطر هزینش

انشالله سال بعد میره کلاس اول

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
پرسیدم. میشه . خیلی ها بخاطر ندونستن خیلی چیزها هر کاری بقیه میکنن اونام میکنن و فکر میکنن درسته

عزیزم شما اصلا میتونی بچه تو نفرستی مدرسه کسی نمیاد از دستش بگیره ببره ولی یه سری چیزا عرف خودشو داره 

پسرا تو سربازی و اینا به مشکل میخورن متاسفانهزمان براشون اهمیت داره دختر نه مهم نیست واقعاخودمم یه س ...

شما الان چند سالته؟ بهمن بودی ینی نبمه دومی ام بودی تازه . خوب چرا دیر رفتی؟وقتی رفتی کلاس اول چند سالت بود الان پشبمونی ناراحتی؟

خب مگه اونجا میخوان بچه رو شکنجه کنن؟ذهن بچه ها خیلییی فعاله هر چی زودتر باهاش کار بشه بهتره

پسر منم اردیبهشت ۹۸ هست داره میره امسال

کلی هم بازی و اینا دارن

تو خونه حوصلشون سر میره