2777
2789
عنوان

شب سالگرد ازدواجمون جای کادو سیلی زد

5575 بازدید | 129 پست

چند وقتی بود که باهم یجورایی قهر بودیم

قهری که مقصرش اون بود

وقتی میبینه ناراحتم ازم دلجویی نمیکنه ممکنه حتی تا یکماه طول بکشه

نه درمورد اون موضوع حرف میزنه نه عذرخواهی

شب سالگرد ازدواجمون خونه ی جاریم دعوت بودیم

اونجا جاریم بهم گفت ببخشید یادم نبود سالگرد ازدواجتونه وگرنه شیرینی میخریدم

گفتم نه بابا اونی که باید یادش میبود نبود با خنده

شوهرمم گفت از کجا میدونی یادم نبود

بعد آروم بهم گفت واست کارت هدیه گرفتم

که بعد فهمیدم دروغ گفته و کلا یادش نبوده

شب که رسیدیم خونه بعد از دوهفته دلخوری اومد که بدون هیچ حرفی کارش رو بکنه و بره

گفتم اگه یادت بود کو کادو(که الکی باز گفت تو دفتره) عصبانی شدم و گفتم کلا یادت نبود دروغ گفتی

چیزایی که واسم مهمه رو اهمیت نمیدی فقط به میل خودت هرکار میخای میکنی

الان کنارمی چون نیاز داری بهم

ولی دوهفته اس یه کلام هیچی نگفتی

حتی امشبو یادت رفته بود

فقط موقع نیازت سمتم میای

زودتر کارتو بکن برو پس

همین که اینو گفتم تو همون حالت سیلی زد ورفت

و تمام

سیلی زد ساکت نباش

چرا باید اینقدر زن زجر بکشه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تا نیمساعت دستم رو گوشم بود از شدت دردو شوکبعد از یکساعت اومد‌ گفت ببخشید نفهمیدم چیشد دوبار تک ...

گوش منم بخاطر چَکی ک اون زده بود یکماه طول کشید تا صدای سوت و گرفتگی و دردش خوب شه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
شاید تا نیمساعت دستم رو گوشم بود از شدت دردو شوکبعد از یکساعت اومد‌ گفت ببخشید نفهمیدم چیشد دوبار تک ...

خاک توسرت کنم اسی

خیلی ساده ای

اگه من جات بودم همون نصفه شبی میریدم به جدول آبادش و همه ی وسایلای خونرو توی سر و صورتش میشکوندم بخدا قسم

نه برای یاد داشتن مناسبت ها و کادو 

بخاطر این حرف نزدنای طولانی و کتک 

اخخخخخخخ تیکه تیکه اش میکردما یعنی

چرا مسائلو قاطی میکنی؟ وقتی شوهرت تو اوج نیازه اصلا وقت مناسبی برای گفتن دلخوری نیست 

بعد سرکوفت زدن بابت رابطه ای ک دوتاتون لذتشو میبرید درست نیست اصن 

البته کار شوهرت هم خیلی بد بود واقعا 

🌷✨️