2777
2789

خلاصه بگم ما یه خانواده ی آروم و با آبرو ایم که محال ممکنه داداشم دردسر درست کرده باشه یا خلافی کرده باشه

موضوع اینه که اصلا نمیدونم داداشم چشه ،چیکار کرده که یک ساله در ظاهر میخنده ولی از درون داره میمیره ،آشوبه ،نمیتونه تو جمع باشه ،یهو میزنه زیر گریه ،چند بار میخواسته خود ک شی کنه لحظه آخر منصرف میشه ،نمونش همین دیشب 

برداشته به بابام پیامک داده آخرشم‌نوشته حلال کنید خدافظ،که بابام نفهمید مسیر 1ساعته رو‌چطور تو بیست دقیقه اومد و واقعا هم قرص برنج گیر آورده بود که بخوره.. نصف شبا میزنه بیرون دم صبح برمیگرده

مشکل اینجاست جرات نمیکنه چیزی بگه ،هرررچقدر میگیم میگه نمیتونم میکشنم ،نمیتونم ،میگیم به ما نمیتونی بگی بریم روانشناس میگه به هیچکس نمیتونم چیزی بگم

گاهی توهم میزنه میگه جن دیدم 

داریم دیوونه میشیم از دستش ،همش میترسیم واقعا خودشو بکشه ،به خدا منی که اصلا به دعا و دعانویس اعتقادی نداشتم کم کم دارم معتقد میشم بهش که یکیو پیدا کنم بریم بپرسیم این چشه ،مامانمم دائم داره قران و نماز میخونه،نذر میده ولی بازم هیچی به هیچی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گروه های خلاف کار قاطی شده

فک کنم مشکلش جدی باشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یا چیزی مصرف میکنه داداشت

مثل روان گردانی، شیشه، گل؟ 

یا مشکل روانی پیدا کرده ک باید حتما ببرین تحت روانپزشک دارو مصرف کنه

میتونه مشکل ماورایی از قبیل دعا و طلسم و اینجور چیزا هم باشه

واقعا شرایط سختیه خدا کمکتون کنه

خودتون بیشتر شکتون به چیه؟ 

ازمایش خون بگیرین ازش احتمالا چیزی مصرف میکنه یا به خوردش میدن مثلا گل

دوبار گرفتیم هیچی نبوده دکترم بردیم 

اولین حدسمون همین بود ولی داداشم هر کاری میکرد ،هرررکاری میومد به مامانم میگفت حداقل میگفت اینو کشیدم اینو مصرف کردم 

اخه این چیه که میترسه بگه