2777
2789
عنوان

من همونم که بیبی چکم هاله میندازه بعد پریود میشم🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 36 پست
من تا قبل از سقطم چند بار بی بی چک با هاله دیدم یکیش پررنگم بود  ولی بعدش افتادم رو خونریزی نم ...

الهیییییی

دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا قبل از سقطم چند بار بی بی چک با هاله دیدم یکیش پررنگم بود  ولی بعدش افتادم رو خونریزی نم ...

آزمایش دادین شما

من یک بار که عقب انداختم و بیبی هاله داشت یهو پریود شدم بادرد وشدت زیاد

آزمایش دادم رنج آزمایشگاه ده بود من بتام ۹بود

نمیدونم چیشد کی بود کجا رفت

آزمایش دادین شما من یک بار که عقب انداختم و بیبی هاله داشت یهو پریود شدم بادرد وشدت زیاد آزمایش دا ...

نه بابا 

فرداش پریود میشدم 

دلیلش هیچوقت نفهمیدم 

یه بارش که بدم خونریزی کردم بندم نمیومد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دوستم مثل شمابود پریودمیشدوقتی چهارماهه بودفهمیدبارداره

آخه عزیز کاش منم اونجوری بودم اما بعد پریودام شک میکنما بیبی چک میزنم سفید سفید هست بعد تخمک گذاری هاله میندازه چند تاشم سفید..... 

اصلا گیج شدم

تقصیر خودمه خب

نباید قبل موعد بیبی چک بزنم که میزنم دیگه

چند سال باردار نشدم 

به همه گفتم باردار بودم سقط شده 

دقیقا چند ماه بعدش حامله شدم 

سه ماهم بود سقط شد 

هر که میدید میگفت برو دلیل سقطاتو پیدا کن 😐

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ایشالا ک باشی ولی اگه یک ساله اقدامی و نشدی حتما این ماه برو دکتر برا پیگیری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چند سال باردار نشدم  به همه گفتم باردار بودم سقط شده  دقیقا چند ماه بعدش حامله شدم  ...

الهی به حق حضرت رقیه یدونه نینی سالم بیاد بغلت... آبجی منم دوبار سقط کرد

انقده آزمایش داد 

آخرش فهمیدن خونش غلیظه

توسل به هیات حضرت رقیه کرد با استراحت مطلق ولک بینی بچش سالم اومد بغلش

رحمشو دوختن تا بچه نیاد پایین

الانم دخملش بزرگ شده

خانومایی که باردار شدین اگه یادتونه چه حالتهایی داشتین ممنونتون میشم بگین

عزیزم من علایم مثل پریودی بود کاملا 

یه نصیحت رو این علائم حساس نشو که روح و روان نمیزاره برات بسپار به خدا خودش میدونه چه کار کنه:)

بعضی قرصا و داروها باعث مثبت کاذب میشه .از دکتر بپرس علتش چیه؟ انشالله که این دفه مثبت واقعیه عزیزم

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

برا من چند بار اتفاق افتاده که بی بی خط کمرنگ میندازه بعد پریود میشم، اندفه که اینجور شد سریع رفتم آزمایش دادم گف مشکوکه عددش خیلی پایینه دو روز دیگه تکرار کن دو روز بعدش رفتم گف منفیه!! دکترم گف انگاری نطفه تشکیل میشه ولی چون خیلی ضعیفن سریع متوقف میشه و از بین میره

الحمدالله❤