2777
2789

سلام ببخشید کسی هست که دیابت داشته باشه و خطر زایمان زود رس؟ من دیابت دارم و از طرفی یک هفته ست دکترم گفته احتمال زایمان زودرس داری و قرص ایزوپرین میخورم این باعث میشه قندم بره بالا. موندم چیکار کنم ؟

حالا فردا هم باید سه تا آمپول بتامتازون بزنم اونم قند رو میبره بالا. 

قندم خیلی خوب کنترل شده بود هم متفورمین میخورم هم رژیم دارم. ولی الان یک هفته ست ریخته بهم. روزی چهار بار قندمو چک میکنم. از طرفی استرس قند از طرفی استرس اومدن بچه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا موندم به کی بگم. دکتر غدد میرم برای قندم. الان دکتر خودم گفته استراحت مطلق . میترسم راه بیفتم ب ...

سلام.ببخشید توی بارداری هم میشه متفورمین مصرف کرد برای قند؟تاثیرش خوبه؟خواهر منم قندش بالاست تقریبا.گفتن باید انسولین بزنی ولی داره با رژیم کنترل میکنه.به شماهم گفتن انسولین بزنین؟

در حکمت خدا لیاقت میخواهد صبوری کردن♡♡♡خدای بزرگ و مهربونم هزاران مرتبه شکرت بخاطر فرشته ای که تو دلم گذاشتی،ازت میخوام به حق بزرگیت دامن همه منتظرا سبز شه،آمین♡
سلام.ببخشید توی بارداری هم میشه متفورمین مصرف کرد برای قند؟تاثیرش خوبه؟خواهر منم قندش بالاست تقریبا. ...

برای قندم رفتم دکتر غدد . طبیعتا ایشون دیدن من باردارم متفورمین داده. روزی یدونه میخورم. و برای بارداری اشکالی نداره.

انسولین نداده. ولی فکر کنم با این اوضاعی که تو این هفته پیدا کردم انسولین بده

برای قندم رفتم دکتر غدد . طبیعتا ایشون دیدن من باردارم متفورمین داده. روزی یدونه میخورم. و برای بارد ...

ممنون خانوم

ایشالا که چیز مهمی نیست و مشکلتون برطرف شه و قند و بقیه فاکتوراتونم نرمال و کنترل شده باشه و بسلامتی نی نی کوچولو را بغل بگیرین   

در حکمت خدا لیاقت میخواهد صبوری کردن♡♡♡خدای بزرگ و مهربونم هزاران مرتبه شکرت بخاطر فرشته ای که تو دلم گذاشتی،ازت میخوام به حق بزرگیت دامن همه منتظرا سبز شه،آمین♡
ممنون خانوم ایشالا که چیز مهمی نیست و مشکلتون برطرف شه و قند و بقیه فاکتوراتونم نرمال و کنترل شده ب ...

ممنون لطف داری. همین برای شما . انشالله نی نی تون رو سالم و سرحال بغل بگیری