2777
2789
عنوان

شده با حرف یکی از خودت بدت بیاد

387 بازدید | 65 پست

چند روز پیش تو یه مراسمی یکی از فامیل های دور در موردم یه نظری داد واقعا چند روزه فکرم مشغوله. کاش همون لحظه جوابش رو میدادم هر چی از دهنم در میومد بهش میگفتم دلم خنک میشد .خب بعضی چیزها دست خود ادم نیست خدا افریده چ میشه کرد. مثلا یکی چاقه یکی لاغره یکی بلنده یکی کوتاهه یکی زشته یکی زیباست. واقعا بعضی ادم ها چقدر میتونن حرف مفت زن و مزخرف باشن‌ با یه حرف دل ادم رو بشکنن. من که از ته دلم نفرینش کردم خدا ازش نگذره. چون واقعا چند روزه ن درست و حسابی غذا میخورم ن حوصله دارم نماز بخونم. 

همینه ک متنفرم برم تو فامیل.

آره منم چندباری اینجوری شده

جالب اینجاس شاید یکیش مال زمان پنجم ابتداییم باشه

الان فوق لیسانس دارم هنوز بعضی وقتا یادم میوفته ناراحت میشم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چی از خودت بدت میاد، زشت و زیبایی معیاری برا سنجش نداره شاید از نظر یکی عالی باشی و از نظر یکی معمولی .همیشه به این فکر کن که نمیتونی همه رو از خودت راضی نگه داری چه از لحاظ ظاهر و چه از لحاظ اخلاق 

آره منم چندباری اینجوری شدهجالب اینجاس شاید یکیش مال زمان پنجم ابتداییم باشهالان فوق لیسانس دارم هنو ...

اره خب واقعا بعضی حرف ها نیش داره. البته از هر دست بدی از اون دست پس میگیری

برا چی از خودت بدت میاد، زشت و زیبایی معیاری برا سنجش نداره شاید از نظر یکی عالی باشی و از نظر یکی م ...

اره خب البته من زشت نیستم قیافم اوکیه

اون منظورش قد و هیکلم بود

ولی باور کن اونی ک این حرف رو بهم زد پسرش خیلی هیکلی بود ولی خیلی سال پیش معتاد شد فوت شد. کاش بهش گفته بودم که پسر خودت عاقبت چیشد 

تا چک و لگدیت نکرده جم کن از تاپیکش برو الان اعصابش از داداشش خورده دلش میخواد سر یکی خالی کنه من ک سلیطه ام هیچی مواظب باش ترکشاش ب تو نخوره،🤣🤣

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

تا چک و لگدیت نکرده جم کن از تاپیکش برو الان اعصابش از داداشش خورده دلش میخواد سر یکی خالی کنه من ک ...

اره خداییش خودم خ.ا.ی.ه فنگ شدم 🤣

ببخشید من یکم بی ادبم 😄

سلیطه چیه ماشالله شما تحصیلکرده هستینا 😁😁

،🤣🤣🤣منم مث خودت مزاح میکنم

میدونم. خیلی هم عالی😄😄

بیچاره استارتر تایپک زد راهنماییش کن ما گند زدیم ب تایپکش 😁😁

ولی خدا کمکش کنه خیلی سخته

شما هم دعا کن یه زنداداش خوب نصیبت بشه😁 منظورم اگه قابل بدونی خودمو میگم جای داداشت 🤣🤣🤣

میدونم. خیلی هم عالی😄😄بیچاره استارتر تایپک زد راهنماییش کن ما گند زدیم ب تایپکش 😁😁ولی خدا کمکش ک ...

اره منظورتو میفهمم خنگ ک نیستم بابا....

استارتر اعصاب نداش بابا من تاپیک میزنم هزارتا میان توش فقط میخندم بهشون 

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

اره منظورتو میفهمم خنگ ک نیستم بابا....استارتر اعصاب نداش بابا من تاپیک میزنم هزارتا میان توش فقط می ...

اختیار دارین

درست میگی

اره خب همه میان دیگه انگار شهر فرنگه😁😁

لیسانس آی تی داری؟ منم رشتم کامپیوتر بود تغییر رشته دادم چ دورانی بود برنامه نویسی یادش بخیر