2777
2789

دخترم میره مدرسه مریضی میاره بچم ک یک سالشه میگیره گفتم براش واکسن بزنم از دکار پرسیدم گفت 6ماه ب بالا میتونه ولی باز استرس دارم کسی هس اینجا اطلاع داشته باشه یا تو این شرایط باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط نذار تا دوسالگی بچتو بوس کنن و بزن دهن هرکسی بهت گوش نداد و بچتو بوس کرد والا بچه عروسکی نیست چه ...

با کسی زیاد رفت امد ندارم جز خانوادم ولی دختر مریضی از مدرسع میاره دخترمو واکسن زدم ولی پسرم 1سالشه میترسم هنوز 

ما دوساله هممون میزنیم. پسرم سه سالشه پارسالدو دز زددخترم ده ماهشه امسال دو دز میزنه. اولی رو زدهـهم ...

واقعا اره واسه پسر منم گفته دو دوز باید بزنه واسه پسر خوب بود جواب داد مریض میشد؟

با کسی زیاد رفت امد ندارم جز خانوادم ولی دختر مریضی از مدرسع میاره دخترمو واکسن زدم ولی پسرم 1سالشه ...

عزیزم این ربطی نداره 

کلا نباید بذاری حتی پدرش هم بوسش کنه بچه تا دوسالگی بوس بشه ممکنه مریضی بگیره 

به دخترت بگو چون مدرسه می‌ره و داداشش هنوز واکسن نزده نباید بوسش کنه بعد از اینکه واکسن زد هرچقدر دوست داره بوسش کنه

واقعا اره واسه پسر منم گفته دو دوز باید بزنه واسه پسر خوب بود جواب داد مریض میشد؟

عالیه عاااالی حتما بزن

مخصوصا که بچه مدرسه ای داری

هرروز یه ویروس جدید میاره... 

ما پارسال اصلا مریض نشدیم. 

کلا پسر من ماشاالله تو این سه سال دوبار سرماخورده. 

میدونی ک همتون توی خونه باید بزنید؟ 

دز بچه هاروهم کامل بزن خیال خودتو راحت کن. 

بچه مریض بشه اگر قراره یه هفته بیوفته با یه میلیون هزینه و یکماه بی اشتهایی... میشه یه روز بی حالی فقط... 

عالیه عاااالی حتما بزنمخصوصا که بچه مدرسه ای داریهرروز یه ویروس جدید میاره... ما پارسال اصلا مریض نش ...

خدا خیرت بده من خودم و شوهرم نمیزنم ولی بچه هام زدن خودم همش خونم

خدا خیرت بده من خودم و شوهرم نمیزنم ولی بچه هام زدن خودم همش خونم

بزن خوذتم عزیزم 

هزینه زیادی که نیست... 

شوهرتم هرروز بیرونه

خودتم یه ویروس بد بگیری همه رو درگیر میکنی. 

چهار نفرید نفری ۴۰۰

بچه ها دو دز هم که بزنن کلا میشه ۲۴۰۰ میارزه. 

البته میدونم شرایط زندگی سخته ها. میگم بع اسایشش میارزه

نسکافه پایه 9.دودی 8.ی نخود واریسون بنفش و شرابی از هر کدام یک نخود اگ میخوایی زمینه موهات روشن بشه با اکسیدان 9ترکیبش کن رنگتو اگ فقط مش میخوای اکسیدان 6 با اکسیدان 6بزار 20تا  25دیقه رو موهات بمونه با اکسیدان9  بزار15دیقه .دعام کن