2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر جان توی تاپیک های قبلیت دیدج ک باردار بودی و دکتر کولونوسکوپی روده برات نوشته بود انجام ...

مشکلت چیه؟ 

من دیگه تحملم تموم شده بود در ۴ ماهگی کلونوسکوپی شدم ولی به خاطر بچه که مبادا مشکلی براش پیش بیاد قرص نخوردم زججججررررررررر کشیدم😭😭 

الانم بعد دو سال اصلا وضعیت خوبی ندارم

مشکلت چیه؟ من دیگه تحملم تموم شده بود در ۴ ماهگی کلونوسکوپی شدم ولی به خاطر بچه که مبادا مشکلی براش ...

یعنی اینقدر درد داره؟😔من تقریبا هر ده روز یبار خونریزی مقعد دارم ک حجمش زیاده روی مدفوعم هست رنگشم روشنه درد و اینام ندارم خیلی نگرانم قبلا هر دوسه ماه یبار پیش میومد فکر میکردم بخاطر یبوستمه اما الان دیگ دوره اش کوتاه شده و حتی اگ یبوستم نباشم ممکنه خونریزی داشته باشم...

یعنی اینقدر درد داره؟😔من تقریبا هر ده روز یبار خونریزی مقعد دارم ک حجمش زیاده روی مدفوعم هست رنگشم ...

من کولیت روده دارم همش خونریزی داشتم نمیدونستم علتش چیه دکتر گفت باید هر چه زودتر کلونوسکوپی بشی ماه چهارم بود فهمیدم التهاب روده دارم 

خودم اینجوری حدس میزنم که ۶ سال پیش جراحی بواسیر کردم بعد ۶ سال التهاب روده گرفتم شایدم حدسم درست نباشه