2777
2789
عنوان

پزشکی بخونم آیا

485 بازدید | 44 پست

سلام. توی تاپیک قبل گفتم علاقم چی بوده و فور میکنم توی چه زمینه ای استعداد دارم

با اینکه الویت اولم توی انتخاب رشته دعوت به مصاحبه شدم

ولی مامانم مخالفت میکنه

و اصلا اجازه نمیده که برم

و میگه فقطط پزشکی خوبه‌‌. دیگه هیچ رشته ای بدرد نمیخوره😑

میگه بدبخت و بیکار میشی!😑

بگذریم...با اینکه علاقه ای به پزشکی ندارم و استعداد بیشتری توی چیز دیگه دارم؛ بنظرتون بازم کنکور بدم برای پزشکی بخونم و بمونم؟!

انگیزه‌ام چی باشه؟

وضع مالی خوبی نداریم. ترس مادرم بجاست؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هیچ وجه

به هیچ وجه

نذار کسی واسه آینده ت تصمیم بگیره 

اون چیزی بخون که علاقه داری و میدونی خوشحال و ارضات میکنه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

پزشک بیکار فت فراوونه. باید تخصص گرفت چه بسا تا زمان فارغ‌التحصیل شما فوقتخصص تا کار باشه ‌. 

شاید فکر کنی چرت میگم پزشک بیکار هست ولی من سر انتخواب رشته امسالم با خیلی پزشک مشورت حضوری کردم و فهمیدم بله پزشک عمومی بیکار فت فراوونه ولی بازم چون من بیشتر از دارو بهش علاقه داشتم همینو بالاتر زدم علاقه خیلی مهمه

فک کنم درآمدشون خوبه ولی

اگر ماهی ۱۰. ۱۵ با شبانه روز کار کردن رو درامد خوب میدونی

که البته این درامدو یه معلم هم داره حتی زودتر هم بهش میرسه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

اگر ماهی ۱۰. ۱۵ با شبانه روز کار کردن رو درامد خوب میدونیکه البته این درامدو یه معلم هم داره حتی زود ...

نه آخه یه پزشک عمومی توی شهرمون هست سه ماه دوره تزریق ژل دیده همیشه مطبشون پره ،منشیش گفت روزی حدود ۶۰ تومن داریم ،متخصص خب میگن بیشتره