2777
2789
عنوان

یک النگو نازک پنجره ای خریدم

345 بازدید | 13 پست

خالم که دستش تا آرنج هر دو طلا هست یعنی سر تا پا طلا هست ، اومد سریع پیشم چند خریدی و از کجا خریدی و گرمی چند ؟ انقدر پرسید تا مامانم آدرس مغازه ک مالیات نمیگیره و تخفیف میده رو بهش داد و سریع رفت مدل النگو من چند تا خرید 

خدایی خاک چشم بعضیا رو پر میکنه ، هر چی داشته باشن بازم چشمشون دنبال مال بقیه هست 

تو چته دیگه انقدر حرص میزنی :/

In a world of worriers, be a warrior

النگوی شما رو که نمیخواسته ازتون بگیره 

چه اشکالی داره اونم بدون مالیات بخره

بخیل نباش عزیزم تا طلاهات بیشتر بشه

اگه غریبه ها برن از اون مغازه بخرن اشکالی نداره اما خالت بره ناراحت میشی؟!

{ خانم هستم }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشش اومده خب

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

النگوی شما رو که نمیخواسته ازتون بگیره چه اشکالی داره اونم بدون مالیات بخرهبخیل نباش عزیزم تا طلاهات ...

نه من موضوع اون رو نمیگم همش با نگرانی گرمش رو میخاست بپرسه ، تا اونجا نبودی نمیفهمدی داره چ حرصی میخوره

النگوی شما رو که نمیخواسته ازتون بگیره چه اشکالی داره اونم بدون مالیات بخرهبخیل نباش عزیزم تا طلاهات ...

نه من فرق کسی ک بازم حرص داره و میخاد جمع کنه و کسی غیر خودش نداشته باشه رو با یک آدم معمولی ک بی غرض سوال بپرسه رو میفهمم، این شخص فضول و حسودی در کل

نه من فرق کسی ک بازم حرص داره و میخاد جمع کنه و کسی غیر خودش نداشته باشه رو با یک آدم معمولی ک بی غر ...

اینکه ازش شناخت داری و میگی نمیخواد کسی جز خودش داشته باشه رو بهت حق میدم شاید میشناسیش

ولی اینکه طلا داره و بازم میخواد نرماله

طلا رو الان دیگه برای استفاده شخصی نمیخرن برای پس انداز میخرن

منم هرکی اطرافم طلا میخره سریع اجرت و مالیات و ایناشو ازش میپرسم که اگه مناسبتره برم بخرم درصورتی که طلا دارم و قصد ندارم بندازم دستم فقط برای پس اندازه

{ خانم هستم }
اینکه ازش شناخت داری و میگی نمیخواد کسی جز خودش داشته باشه رو بهت حق میدم شاید میشناسیشولی اینکه طلا ...

اره منم کلا النگو نمی‌پسندم و بیشتر برای پس انداز استفاده میکنم ولی خوب تو که از بازار خبر داری ، یک طلا کوچیک من چیه که هی بپرسی کی خریدی و گرم چند خریدی ؟

بهم میگه از کجا خریدی ؟ خوب طلا رو از طلا فروشی می‌خرن دیگه 

خاله من انقدر حریصه که مامانم چندسال پیش گاز رومیزی خرید حتی دلش نیومد یک تبریک بگه ، آخه رفت و آمد زیاد داریم و حتی دلش نیومد بره نگاه بندازه 

یک آدم خون طمع هست ، از صبح تا شب فقط درباره پول حرف میزنه  

اره منم کلا النگو نمی‌پسندم و بیشتر برای پس انداز استفاده میکنم ولی خوب تو که از بازار خبر داری ، یک ...

بهش فکر نکن عزیزم حال خوبت رو که طلا خریدی خراب نکن

ایشالا تو خوشحالیات استفاده کنی

{ خانم هستم }