2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

329 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

نامزدی دختر خالمه

خالم به مامانم گفته از من بپرسه سرویس طلامو امانت میدم بهش

مامانمم گفته معلومه مبده

راستش من خیلی ناراحت شدم واقعا زشته کارشون

من حتی لباس امانت نیمگیرم میترسم یکوفت چیزی شه چطور روشون میشه سرویس طلا بگیرن؟

چیکار کنم من خسیسم یا طبیعیه ناراحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معرض بگو ن طلا چیزی نیس ک بشه قرض داد و امانت گرف . خیلی ریسکش بالاس ک گم نشه ندزدن یا چیزی نشه

مامانم از پیش خودش اره معلومه میده

خیلیم واس مامانم عجیب بود من ناراحت شدم میگه یک شب میخواد بپوشه مگه چی میشه!!!

من باشم میدم فوقش میخاد ی دستبند یا گوشواره گم شه دیگه چقدر مگه میشع هزینه شنهایتشم گم شه خسارت شو م ...

اخه حاضر بود خرج کنه میرفت یک نقره میخرید واس خودش

گم شه میاد واس من طلا با نگین برلیان بخره؟

نه دیگه فقط یک دعوای اساسی بین من و شوهرم درست میکنه

شما بودین میدادین؟

مامانم از پیش خودش اره معلومه میدهخیلیم واس مامانم عجیب بود من ناراحت شدم میگه یک شب میخواد بپوشه مگ ...

من باشم نمیدم راستش . خصوصا ک شوهرمم اصلا خوشش نمیاد از این کار . ینی ن میذاره قرض بگیرم ن میذاره ب کسی امانت بدم . اتفاق ی باره . ولی حرف و حدیث و ناراحتی بعدش ی عمره

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

عجبفقط کار درستیه سرویسی گردن عروس ببینن در حالیکه واسه خودش نیست؟این ایراد داره

عروس نیست مادر عروسه میخوای سرویس بزرگ بندازه جلو خانواده شوهر دخترش

والا بره بدل بخره خب 

اخه حاضر بود خرج کنه میرفت یک نقره میخرید واس خودشگم شه میاد واس من طلا با نگین برلیان بخره؟نه دیگه ...

من باشم اره میدم حتی یکی از ماشینامون بالای ۱ میلیارده زیاد میدیم ب برادرشوهرم 

شاید دختر خالت از طلات خ خوشش اومده ب دلش ی شب بندازتش

باز خودت میدونی 

من باشم اره میدم حتی یکی از ماشینامون بالای ۱ میلیارده زیاد میدیم ب برادرشوهرم شاید دختر خالت از طلا ...

ممنون گلم

خالم طلام میخواد واس نامزدی دخترش بندازه

همسرت به برادرش ماشینشو میده گلم

خیلی نسبتش فرق داره

ماهم به خواهر همسرم خیلی تاحالا ماشین دادیم چون اونا شهر دیگن با پرواز میان اینجا و خب ماشین یک وسیله مهمه کمک کنندست میدیم بهشون اصلا هم ناراحت نمیشیم

ولی طلا چه ضرورتی داره ادم واس تو چشم مردم، مال کسیو بگیره بندازه؟ اونم مال خواهر یا برادرش که نیست!

دختر خواهرش!

عزیزم اون تاپیک قفل شد نتونستم جواب بدم

تو این مملکت زندگی نمیکنی؟؟؟

در حال مردن باشی زنگ بزنی ۱۱۰ نمیاد. بعد زنگ بزنم گزارش این آقا رو بدم که شک ندارم کلانتری محل میدونه همچین کسی اینجا هست انقدددددددر راحت مواد پخش میکنه

میخوای آدرس بدم شما زنگ بزن گزارش بده

عزیزم اون تاپیک قفل شد نتونستم جواب بدمتو این مملکت زندگی نمیکنی؟؟؟در حال مردن باشی زنگ بزنی ۱۱۰ نمی ...

ممکنه گاهی ۱۱۰ دیر برسه خیلی اوقاتم اینطور نیست، اینقدر تلفنهای دروغ و سرکاری زیاد به این مراکز میزنن که همیشه زود نمیتونن برسن

ولی مخصوصا بحث مواد و امنیت خیلی مهمه رسیدگی سریعتره، ما یک ماشین مشکوک تو کوچمون بود تماس گرفتیم سریع اومدن، 

بله اگر شما معذوریتی در تلفن زدن دارید ادرس بدید من تماس میگیرم

ممکنه گاهی ۱۱۰ دیر برسه خیلی اوقاتم اینطور نیست، اینقدر تلفنهای دروغ و سرکاری زیاد به این مراکز میزن ...

من میترسم مرده بفهمه من زنگ زدم بلایی سر خودم یا شوهرم یا دخترم بیاره

آنلاین بودید بگید آدرس رو بگم پاک کنم