2777
2789
عنوان

چیکار کنم با بدغذایی دخترم

90 بازدید | 10 پست

سلام خوبید بچه ها 

یه دختر دارم که دو سه ماهه دیگه ۸ ساله میشه ان شاالله

کلاس دوم هست 

بشدت بد غذاست

به زووووور بهش غذا و میوه میدم 

تمام غذاها و میوه ها رو رنگ و لعاب میدم که خوشش بیاد اما انگااار نه انگاااار

اهل تنقلات و .... هم نیست که باعث بشه اشتهاش کم بشه 

خیلی هم لاغره 

چندین بار هم مولتی ویتامین بهش دادم 

دکتر هم بردمش اما تا یه قاشق میخوره سیر میشه 

و زود به زود هم سرما میخوره 

چیکار کنم ؟؟

منم مجبورم به زور بهش بگم بااااید بخوری 

و گاهی عصبی میشم که چیزی نمیخوره و داد بدی میزنم سرش😪

چند روزم بیخیالش شدم ،گفتم شاید چون خیلی اجبار میکنم نمیخوره اما دیدم نهههه فایده نداااره که ندااااره...

چیکار کنم 

شما راهکار بدید

به زوربشونمش غذا بخوره ؟؟؟

یا با همون یه قاشق بیخیالش بشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بیشتر اصرار کنی غذا بخوره کمتر میخوره بی خیال شو یه شربت لیکوزینک هم بگیر بهش بده هم برا اشتها خوبه هم سیستم ایمنی تقویت میکنه چون دختره بد غذا هم هست حتمن یه آزمایش چکاب کامل ببر شاید کمخونه چون گوشت نمیخوره حتا اگ‌کم خونی هم نداره هفته ای یه قرص آهن بهش بده هر دوماهی هم یه قرص ویتامین دی ۵۰ هزار

ی دکتر تغذیه دیگه ببرش شاید تجویز دکتر دیگه متفاوت و سازگار تر باشه با بدن دخترت

بچه ها تمام این راه ها رو رفتم 

انواع دکتر ، چه سنتی چه مدرن چه تغذیه 

دیگه گیج شدم

سلام عزیزم، می‌فهمم که شرایط خیلی سخت و استرس‌زاست. زمانی که بچه‌ها به غذا خوردن مقاومت می‌کنند، واقعاً احساس خستگی و نگرانی می‌کنیم. اما باید بدونید که رفتارهایی مثل اجبار کردن یا عصبانیت می‌تواند در بلندمدت مشکل رو بدتر کنه و بیشتر باعث مقاومت کودک بشه. حالا چند پیشنهاد دارم که شاید بهتون کمک کنه:

1. گرفتن فشار از روی غذا خوردن: برای بچه‌ها خیلی مهمه که غذا خوردن تبدیل به یک فعالیت مثبت بشه. اگر فشار زیادی بهش وارد کنید یا دائم ازش بخواید غذا بخوره، ممکنه بیشتر از شما دور بشه. بهتره با روش‌های سرگرم‌کننده‌تر و بی‌فشار غذا خوردن رو برایش تبدیل به یک عادت روزمره کنید.
  2. تنوع در غذاها و شکل ظاهری: همونطور که گفتید، رنگ و لعاب دادن به غذا کمک می‌کنه، اما شاید بهتر باشه به جاش از تنوع بیشتری استفاده کنید. غذاهایی که می‌سازید، می‌تونن با رنگ‌ها و شکل‌های جذاب به ظاهر تبدیل بشن، مثلاً می‌تونید غذاها رو به شکل‌های مختلف (مثل شکل‌های حیوانات یا اشکال جالب) تزئین کنید.
  3. اجبار کمتر، تشویق بیشتر: به جای اینکه به زور ازش بخواهید غذا بخوره، سعی کنید با تشویق مثبت، انگیزه بدید. هر بار که یک لقمه بیشتر می‌خوره، حتی اگر کم باشه، او را تشویق کنید. این کار باعث می‌شه احساس رضایت کنه و علاقه‌مند بشه که بیشتر غذا بخوره.
  4. تهیه وعده‌های کوچک و متنوع: گاهی اوقات بچه‌ها از خوردن وعده‌های بزرگ می‌ترسند یا احساس سیری می‌کنند. به جای وعده‌های بزرگ، می‌تونید وعده‌های کوچکتری با غذاهای متنوع ارائه بدید. برای مثال، چند خوراکی کوچک در طول روز که بدنش به راحتی جذب کنه.
  5. به پزشک مراجعه دوباره: اگر نگرانی‌های شما همچنان ادامه دارد، بهتره دوباره با یک متخصص مشورت کنید. ممکنه مسئله‌ای در زمینه سلامت یا رشد وجود داشته باشه که باید بررسی بشه.
  6. تمرکز بر تقویت سیستم ایمنی: چون دخترتون مرتب سرما می‌خوره، باید توجه بیشتری به تقویت سیستم ایمنی بدنش داشته باشید. مطمئن بشید که در رژیم غذایی‌ش، ویتامین‌ها و مواد مغذی لازم برای تقویت سیستم ایمنی وجود داره. اگر مولتی‌ویتامین‌ها مؤثر نبودند، ممکنه مشاوره با یک متخصص تغذیه کودک مفید باشه.

در نهایت، ندا کلکته چی، مشاور بدغذایی کودکان، می‌تواند راهکارهای بیشتری برای حل این مشکل ارائه بده و کمک کنه که با روش‌های صحیح، بدون فشار، مشکلات بدغذایی رو مدیریت کنید.

امیدوارم که با صبر و آرامش، شرایط بهتر بشه.