2777
2789

سلام دارم از سر درد شديد ميريم نميدونم چم شده قرصم نميتونم بخورم هيچي نميتونم مصرف كنم خسته ام ميخوام بخوابم ولي سر درد نميزاره دوستان تورو خدا كمكم كنيد

“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم..نکنه سرما خوردی؟نمیشه قرص هم بخوری...من با یه روسری پیشونیمو جوری که روچشامم بیفته میبندم و دراز میکشم..فشارتو هم چک کردی؟

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

خانوما اکالیپتوس تو بارداری خوب نیست

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

ویکس داری به شقیقه هات با لاله گوشت بزن

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

فقط آستامینوفن ساده بدون کدئین میتونی بخوري

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خودمم ميترسم از فشار پايين باشه دو طرفه شقيقه هام درد شديد ميكنه اصلا نميتونم پلك بزارم رو هم پسر و شوهرم خوابيدن اما فك كنم تا صبح بايد بيدار باشم

چرا؟

دکترم میگفت بده برای جنين

از استامينوفن خيلي ميترسم عوارض داشته باشه تازه دكترم كه دوماه پيش سرما خوردم گفت هيچ دارويي مصرف نكن مگر خلت آور گياهي

خانمی چون سرما خوردی سینوسهات احتمالا درگیر شده . اگه کیسه آب گرم داری در حد ۵ دقیقه کیسه آب گرم رو روی پیشونیت و زیر چشمات بذار و بعد به همسرت بگو به صورت دورانی پیشونیتو یکم با قدرت فشار بده تا سینوسهات سبک بشه خیلی بهتر میشی حتما امتحان گن . آب لیمو شیرین . پرتقال زیاد بخور . اگه بینیت کیپ میشه قطره منتول توی دستگاه بخور بریز مجاری بینیتو باز میکنه