2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

131 بازدید | 29 پست

امروز حال و هواتون چجور بود ؟دلتون تنگ نشده بود من خودم خیلی عصبی بودم همش گریه میکردم ،چخبر از اول مهر شروع کردید واسه درس خواندن من خودم آنقدر حالم بد بود فقط گریه کردم از لحاظ روحیه نابودم ،تابستون رو استفاده کردید من نادان از دستش دادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲ هفتس شروع کردم

کنکوری ۴۰۳ بودم.

والا راستش برام مهم نیست امسال قبول بشم یا حتی سال بعد

با فامیلم که قطع ارتباطتیم 

خانوادمم براشون مهم نیست که قبول بشم فقط رشته خوبی برم

زمان داری هنوز عزیزم

فقط باید درست درس بخونی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

منم از دست دادم متاسفانه تابستونو همش با خودخوری و سرزنش و حسرت گذشت 

ولی امروز یه حس خوبی داشتم چون صدای بچه های مدرسه که سر صف قرآن می‌خوندن و صدای معاونا میومد ناخودآگاه یاد زمان مدرسه خودم افتادم که خرخونی میکردم همیشه زرنگ کلاس بودم این شد که دوباره بساط خرخونی رو امروز پهن کرد 

ولی بعدازظهر پسرم تب کرد 

دیگه بساط رو جمع کردم به پسرم رسیدم

من ۲ هفتس شروع کردمکنکوری ۴۰۳ بودم.والا راستش برام مهم نیست امسال قبول بشم یا حتی سال بعدبا فامیلم ک ...

رشتتون چیه عزیزم تجربی؟من والا دارم دیونه میشم از دست کنکور یعنی علنا روانی سدم

بله چشم

آفرین 😁 واقعا بشین برای زندگیت برنامه بنویس مثلاً امسال می‌خوام فلان رشته قبول شم بعدش رانندگی یاد بگیرم همین جوری

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

رشتتون چیه عزیزم تجربی؟من والا دارم دیونه میشم از دست کنکور یعنی علنا روانی سدم

تجربیم عزیزم 

چیکار کنیم..

من خودم کلا آدم آرومی‌ هستم، مدیتیشنم زیاد انجام میدم

همین خودش خیلی کمکم کرده.

تو اگه از الان شروع کنی بازم از خییلی ها جلو تری.

علت نگرانی چیه عزیزم 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

آفرین 😁 واقعا بشین برای زندگیت برنامه بنویس مثلاً امسال می‌خوام فلان رشته قبول شم بعدش رانندگی یاد ...

مشکلم اینه تو کار خودمم موندم راستش نمی‌دونم باید چیکار کنم علنا رد دادم

تجربیم عزیزم چیکار کنیم..من خودم کلا آدم آرومی‌ هستم، مدیتیشنم زیاد انجام میدمهمین خودش خیلی کمکم کر ...

بله درسته موفق باشی گلم راستش موندم چیکار کنم پارسال نه کلاس رفتم نه مشاور داشتم الان موندم مشاور بگیرم و کلاس هزینش زیاده و واقعا لازم دارم و نمی‌دونم چیکار کنم خانوادممم میگن نداریم روانیم کردن

مشکلم اینه تو کار خودمم موندم راستش نمی‌دونم باید چیکار کنم علنا رد دادم

باید استراحت کنی نه زیاد که از درس دور بشی دو روز کامل بدون گوشی استراحت کن فکر کن به زندگی به کنکور به اینکه زیادی برای خودت سختش کردی بعد دو روز با انرژی برگرد

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨