من ب مشکل خوردم نمیدونم چکار کنم میشه بهم کمک کنید تاپیک میزنم هیشکی نمیاد یک سال و خورده ایی پیش یه نفر خودش به طور مستقیم نه به کسی گفته برن به خالم بگن که مااستخاره گرفتیم خوب اومده دخترتون رو میخوایم بعد دیگه هیچی نمیگفتند بعد از ۶ ماه خالم گفتن بهشون بگید اگر میخوان بیان دخترم خاستگار داره اونا گفتن پسرما کار و خونه نداره نمیخواد ازدواج کنه الان دختر خالم ازدواج کرده با ینفر دیگه حالا همین اقا اومدن برای ما مامان بابام چون بچه خوبی بوده گفتن قبول کن منم صحبت کردم و ...حالا خاستگاری گذاشتن خالم و اینا بهشون برخورده چرا قبول کردین و دختر خالم گفته دیگه بهم زنگ نزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا من یچیزی بگم. یه دوست صمیمی دارم برای خواهرش خاسگار میاد خاهرش قبول نمیکنه بعد این دوستم میگه منو خاسگار خاهرم بعد از جواب رد خاعرم دوست شدیم دوباره اومدن خاسگاری دوستم که مامانش گفته نه و اینا فرارکردم ازدواح کردن الان انقد خوشبختن و خاهرشم دائما حسودیشو میکنه که اره من چرا ب این جواب رد دادم الان خاهرم بااین خوشبخت دشه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
من حتی زنگ زدم گفتم اگر از ته دل راضی نیستین بگید من قبول نکنم ولی اگر بعدازاون خاستگار خوبی نیومد شما برام همچی رو اوکی میکنید گفتن به ما چه هرکار میخد بکنت