2777
2789

بچه ها

راستش آدم های زیادی اطرفم دارن میمیرن نمیدونم چرا اینقدر مرگ ها زیاد شده واقعا باعث میشن فکر کنم اگه الان همه چی تموم بشه من چیکار کردم که یکم دلم خوش باشه.. چند باری از توسل به شهدا نتیجه گرفتم که ایمان آوردم اون ور یه خبرایی هست و واقعا کسایی هستن که صدای منو میشنون ..

حالا من یه کانال زدم توی روبیکا ،  فعلا هیچ ممبری نداره و فقط و فقط قصدم رسیدن به حاجت هامون و توسل به شهدا و اعمال ما تأخره ست..  میتونید با هر نیتی وارد بشین حتی برای امواتتون ،  اونجا میخوام هرروز عکس یه شهید بذارم و دور هم یه تعداد صلوات که خودتون انتخاب میکنید برای اون شهید بفرستیم،  این شهدا آخرش کمکمون میکنن اینا جاشون پیش خدا خوبه من ایمان آوردم.. قراره برای ائمه ختم های کوچولو بذارم که فقط غافل نشیم..  بیاین دور هم فیض ببریم و کاری کنیم برای خودمون..

باید آخر این زندگی قشنگ بشه

باید

بااااید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه منو تو این موضوع روشن کنین نمیدونم چرا نمیتونم از غیر خدا چیزی بخوام .

این ک میگید شهدا و این چیزا خب اینا ک خدا نیستن 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
عزیزم میشه منو تو این موضوع روشن کنین نمیدونم چرا نمیتونم از غیر خدا چیزی بخوام .این ک میگید شهدا و ...

عزیزم از شخص شهید یا معصوم چیزی نمی‌خوایم بلکه اونهارو به واسطه ی عزتی که در پیشگاه خدا دارن و بخاطر پاکی و درجه اشون نزد پروردگار ، واسطه قرار میدیم بین خودمون و خدا بلکه خدا به خاطر شهید یا معصوم هم که شده حاجت مارو زودتر روا کنه 

عزیزم میشه منو تو این موضوع روشن کنین نمیدونم چرا نمیتونم از غیر خدا چیزی بخوام .این ک میگید شهدا و ...

چشم عزیزم

ما هم از غیر خدا نمیخوایم که

اونا رو واسطه قرار میدیم که از خدا بخوان

یعنی هم خودمون از خدا میخوایم هم از بقیه میخوایم که از خدا بخوان.. ♥♥ 

گاهی اوقات گناه ها پرده ای میشن بین ما و خدا 

که برای من گناهام کم نیستش 

و خب البته من اعتقاد نداشتم یه سری اتفاق ها افتاد که بدجور ایمان آوردم و دارم به این فکر میکنم که چقدر وقتمو تلف کردم و چقدر دستم خالیه

عزیزم از شخص شهید یا معصوم چیزی نمی‌خوایم بلکه اونهارو به واسطه ی عزتی که در پیشگاه خدا دارن و بخاطر ...

مرسی عزیزم . خیلیی قشنگ بود🥲 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
چشم عزیزم ما هم از غیر خدا نمیخوایم کهاونا رو واسطه قرار میدیم که از خدا بخوانیعنی هم خودمون از خدا ...

ممنون عزیزم به بهترین روش ممکن متوجه شدم خیلی دلم میخواست منم واسطه کنم ولی همیشه میگفتم خب خود خدا که هست مگ نمیشنوه منو... ولی واسطه ها که از ما معصوم تر و پاک ترن مث ی جور پارتی میمونن

🥲

ایدیشو بدین منم بیام روبیکا .

ممنون ببخشید ولی من گروه رو قبول ندارم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔