2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سطل آشغال موبایل میزاشتیم

از قضا موبایل من الارام ساعت داشت با اینکه خاموش بود ولی الارام زد و شرف برام نزاشت😂😂😂

معلم انقد گشت تا فهمید تو سطله پشماش ریخته بود

ما گوشی داشتیم اکثر اوقات کلا کاری نداشتن بهمون

چطور ینی واقعن گیر نمیدن؟ من امروز که رفتم مدرسه مدیرمون میگفت گوشی ببینم میگیرم، فکرم نکنید نگهش میدارم میفروشمش. 😐

ببین ما نشیمنگاه یکی از صندلی هارو نصفه در آوردیم بعد یکی کار با چوبش خیلی خوبه تو کلاس یه باکس کوچیک درست کرد برا زیر صندلی قشنگ ۳ ۴ تا گوشی توش جا میشه اینهمه هم معلم و ناظم و مدیر به شدت سخت گیر و مذهبی اصلا متوجه نشدن

چطور ینی واقعن گیر نمیدن؟ من امروز که رفتم مدرسه مدیرمون میگفت گوشی ببینم میگیرم، فکرم نکنید نگهش می ...

ما مدرسمون فقط رو درس سختگیر بود شدیدیعنی شخصیتو و هویتتو نمراتت مشخص میکرد بقیش نه ناخن لاکژل و موی بنفش ازاد

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

رژ واسه چیته😂تو جامدادی بزارش

شاید باورت نشه ولی یه بار مچ منو رفیقمو گرفتن روز بعدش مجبورمون کرد دکمه لباسمون باز کنیم با اینکه فقط سوتین تنمون بود دست میزد همجامون