2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضیمون با علوممون خیلی سخته.... معلماممون معلم ریاضی هنو تازه قراره  فردا باهاش درس داشته باشم هر چند ک فصل 1 ریاضی نهم رو پیشخوانی کردم ولی خیلی میترسم اخه چند سالی هست ک این معلمه تو مدرسمونه و معلم کلاسای دیگ بوده ولی معلم ما نبوده...  همه میگن خیلی سخت گیریه من میترسممم

هنوز مونده تا استرس بکشی ولی تازه داری بزرگ میشی اگه میخوای نمونه و تیزهوشان قبول بشی باید بیشتر بخو ...

درسته میدونم..  مامانم میگه فدا سرت  اگ قبول نشدی ولی خودم ک فکر میکنم میگم اگ قبول نشدم چجوری سرمو بلند کنم تو مدرسه ها حتی روم نمیشه بخدا 

درسته میدونم.. مامانم میگه فدا سرت اگ قبول نشدی ولی خودم ک فکر میکنم میگم اگ قبول نشدم چجوری سرمو ...

شما واسه موفقیت خودت سعی کن تیزهوشان قبول بشی 

هیچم‌نمیخواد به کسی جواب پس بدی 

نشدیم‌نشدی، برای کنکور بخون

کاربری سال1399:)
من امسال دهمم و حسرت میکشم که دوباره برگردم نهم اصلا نترس خیلی آسونه قدر بدون من آرزومه دوباره نهم ب ...

الهی بگردمم چرا حالاا؟

ببین دهم یازدهم دوازدهم من میدونم ک باید تلاشمو بکنم ک ب هدفم برسم.. ولی نهم اگ  نمونه قبول نشدم چطوری ب دوستام بگم قبول نشدم؟ مامان بابام . بابام مدیره  و مامانم بهورزه هر دو شاغل هستن  و زشته ک دخترشون مثلا قبول نشه.

نمونه یا حتی تیز میخوای قبول شی بیشتر قبولم نشدی فدای سرت همه مگه میرن نمونه

تو شهرمون تیزهوشان نداره. و نمونه دولتی داره ینی بچه زرنگا میرن نمونه دولتی مدرسه مشکات

دخترم پارسال نهمی بود ببین نهم چون مهمه تاکید دارن شما اگه درسخون باشی برا‌شما چندان فرقی نداره

اخه من  الان نمونه دولتی مهرورزان درس میخونم و خب مدرسمون از مدرسه های عادی بالاتره... و معلما خیلی سخت میگیرن

تو شهرمون تیزهوشان نداره. و نمونه دولتی داره ینی بچه زرنگا میرن نمونه دولتی مدرسه مشکات

ایشالا که قبولی بازم میگم قبول نشدی اصلا مهم نیست اصل کنکوره

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
اخه خب میگن ک انتخاب رشته دارین . و باید نمونه قبول بشین

اونقدر که میگن سخت نیست

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...