2777
2789

رهگذر جان من صرفا ریپ زدم که پیام مو ببینید 

با بد و بیراه گفتن به سنجش و آموزش و پرورش شما دانشگاه قبول نمیشی فقط اعصاب خودت و بقیه رو خورد کردی 

با کفر گفتن به خدا هم خدا از جایگاه خداییش پایین ‌نمیاد نعوذبالله 

خدا هم فقط معطل شما نیست که هر کنکوری رفته کلی التماس خدا کرده حالا خدا چه کنه؟ بیاد همه رو پزشک کنه؟ معیار عدل رو بذاره چی؟ منم امسال کنکور دادم منم از تراز دهی و رتبه دهی ناراضی ام منم به دانشگاه و رتبه دلخواهم نرسیدم با اینکه اگه پارسال کنکوری بودم میاوردم ولی خب حتما افرادی بودن که تلاش شون بیشتر از من بوده . کم کاری تا یه جایی دست خودم بوده 

شما هم کم کاری کردی عزیزم رک بهت بگم تقصیر کسی نیست خودت نخوندی🙂.... باید ۱۰۰ رو بخوای تا به ۹۰ برسی  

حتی اگه امسال ۱۰۰ اومد ۶۰ داد /: 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ترکید

شاید چون از اون ب بسم الله با ملت دعوا داشت

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بنده خدا کاش قبول میشد کنکور و دانشگاه براش شده ی غول دوسر 😔

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
همش تو نی نی سایت بودن خب معلومه نتیجه قراره چی بشه .... با این وضعیت دهمی هم نباید زیر ۸ ساعت بخونه

من خودم روز اولم بود که تا الان 7 خوندم

یکم دلم گرفت ولی مشاورم گفت اولته 

مشکلی نیست هفته بعد 7.30 بخون

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

واقعا قبول نشد؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
رهگذر جان من صرفا ریپ زدم که پیام مو ببینید با بد و بیراه گفتن به سنجش و آموزش و پرورش شما دانشگاه ق ...

حرفاتون درست و منطقی 

ولی اون بنده خدا خیلی داغون شده این مدت دوسالی هس تاپیکاشو چک میکنم 

سعی کن درکش کنی 

بزار حداقل بیاد اینجا یه کم درد دل کنه شمام تاپیکاشو نخون اگر ناراحت میشی 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
به نظرم شاید همون بهتر که نرفتن علوم پزشکی اخرش اگه حقوقش کم و زیاد میشد مریض رو قورت میداد

دقیقاااااا این رشته صبر زیادی میخواد بعد میگیم خدا بهتر میدونه چی بشه سرنوشتمون میگن چرا میگید خدا اله و بله

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
بنده خدا کاش قبول میشد کنکور و دانشگاه براش شده ی غول دوسر 😔

اخه عزیزم باید هر کسی در حد تلاشش نتیجه بگیره یا نه 

وگرنه همه ۴۵۰ هزار نفر تجربی پزشکی و دارو و دندون میخوان