2821
2789
عنوان

سزارین یا عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 31 پست
نمیدونم والله دکتر من گفت خودم میتونم انتخاب کنم

بله میشه انتخاب کرد ولی بیمارستان دولتی قبول نمیکنه و خصوصی هم ۳۰ تومن میشه 

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با کولی بازی که نمیبرن سزارین من سر بچه اولم چنان جیغ میکشیدم بعد زایمان صدام گرفته بود بچمم نارس بو ...

نه اون دکتره ازش یه سکه گرفته بود و تاریخ زده بود بیاد این درد زایمان زودتر گرفتش دکتره اونجا نبود حالا نمیدونم زنگ زده بود همکارش که سزارین کنه ولی اصلا نداشته بود ماما بهش دست بزنه

خب دکترت نامه بده برا سزارین دیگه وقتی لگنت کوچیکه

گفت نامه هم بده بازم بیمارستان دولتی درد طبیعی رو میزارن بکشی

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

نه اون دکتره ازش یه سکه گرفته بود و تاریخ زده بود بیاد این درد زایمان زودتر گرفتش دکتره اونجا نبود ح ...

من دکتر خودمم اونجا بود ولی قبول نکرد سزارین گفت دیگه بچه اومده پایین دهانه رحمتم که بازه الکی برا چی بریم سزارین ۱ ساعت بعد اومد اولی راحت تر اومد نسبت به دومی دومی نمیومد ۱۲ ساعت ۲۰ دقیقه طول کشید

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂

با لگن تنگ طبیعی خیلی خطرناکه هم برای مادر هم بچه این بیمارستانایه دولتی هم شورشو در آوردن ناسلامتی ...

نمیدونم دا باید برم خصوصی 

بله میشه انتخاب کرد ولی بیمارستان دولتی قبول نمیکنه و خصوصی هم ۳۰ تومن میشه

عزیزم این برای کسیه که اندیکاسیون سزارین نداشته باشه وقتی از نظر پزشکی میدونن شما نمیتونی طبیعی زایمان کنی باید سزارین برات بیمه حساب شه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
نمیشه یه کاری کنی تو سونو وزن بچه رو بالا بزنه بری بیمارستان نشون بدی سز شی

نمیدونم باید به دکترم بگم