2777
2789

من سبز و قهوه ایش رو تجربه کردم 

سبز وقتایی که خیلی عصبانی میشم و فشار کار رومه

قهوه ای وقتایی که از عصبانیت دارم منفجر میشدم و جیغ و داد میکنم 

:|

که خب وقتی آرومم از این خبرا نیست

ولی برای سفید و... باید بری دکتر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میدونم که در طب اسلامی گفته شده برای درمان بیماری های رحم، حالا هر چی که میخاد باشه، نشستن در محلول آب و سرکه سیب خونگی، بسیار مفیده. 

اگر موضوع خیلی حاد است، هر روز به مدت 20 دقیقه داخلش بشینه، بعد از مدتی، یک روز در میون، بعد از مدتی، هفته ای یک بار، همینطور ماهی یک بار و سالی یک بار....... 

البته در نظر داشته باشید که علی رغم فایده های سرکه سیب خونگی، شست و شوی ناحیه تناسلی چه برای مرد و چه برای زن، تا حدی باعث کاهش میل زیاد جنسی میشه، لکن درمان عفونت و قارچ و بیماری های اون ناحیه، در اولویت است. 

همزمان با رعایت کامل بهداشت فردی، شریک جنسی تون هم باید رعایت کنه تا بعد از درمان، بصورت مجدد براتون مشکل پیش نیاد. 

استفاده از نوره اصل و حنای سبز و سنتی، برای اون ناحیه، هر از گاهی لازم و بسیار مفیده. 

شاید نزدیک تخمک گذاریتهاگه بو نمیده که عفونت نیستش

عشقم عفونت رحم منظورم بود 

یه چیزایی خوندم 

اخه پریودم نا منظم هست و سبک شده

گفتم نکنه عفونتی سرطانی چیزی باشه 

یا کیسته

عشقم عفونت رحم منظورم بود یه چیزایی خوندم اخه پریودم نا منظم هست و سبک شدهگفتم نکنه عفونتی سرطانی چی ...

درد زیاد و تب داری؟

خیلی مهمه که ترشحاتت بدبو هستش یا نه و علائم عفونت رحم هستش عزیزم

پریویت عقب میفته یا جلو میفته؟