میشه بگید اگه کاربریم تعلیق بشه تاپیک هام میپره یا نه چه جوری کل تاپیک هام میپره برام فرقی نداره کاربریم بترکه لطفاً اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید تاپیک که قبل این زدم به عنوان خانمهای خانه دار لطفاً بیاید خواهش میکنم گزارش بزنید براتون دعا میخونم
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
نمیپره متاسفانه میمونه مگه لینک بدی نی نی یار پاک کنن برات یاگزارش بزنن ک پاک شه
من چندتا کاربر دیدم تعلیق شدن تاپیکاشون ترکیده بود نمی اومد بالا میشه تاپیک قبلم خانم های خونه دار بیایید لطفا گزارش بزنی
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.