2777
2789

یه دوستی دارم از بچگی باهمیم و خیلی به من وابستست. این دوستم داره طلاق میگیره و الان یکساله در مراحل جداییه. این هنوز طلاقش رسمی هم نشده رفته با یه اقای متاهل دوست شده و خونشم رفته اونم بهش امید داده که اینده مالیش رو تامین کنه

منم هرچقدر بهش گفتم این ادم، زن داره ، خائنه،  عمرا نه به تو پولی میده نه میاد عقدت میکنه گوش نکرد و باهاش ادامه داد تا زه از منم ناراحت شد بابت حرفهام!

البته که حرفهای من درست دراومد و اون مرد عوضی هم در نهایت دوست منو پیچوند اما من همش از ارتباط باهاش دل چرکینم

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

دوری و دوستی...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه دوستم بره با مرد متاهل تو رابطه  از زندگیم پرتش میکنم بیرون دوست چیه خواهرمم بود پرتش میکردم بیرون 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

شما بهش وابسته نیستی؟ چقدر بدم اومد از اون جمله 

بنظرم از دوستت جدا بشو و راحتش کن

دوستی یعنی کنارتم با خطا ها و کار های دست و غلطت در شکست و موفقیتت شما مگه مادرشی بخوای تربیتش کنی؟ نهایتا یه راهنمایی بکنی کافیه

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

دوری و دوستی...

یعنی کات نکنم؟

از اینجور زنها متنفرم متنفر. اما نمیدونم چرا از این متنفر شدم. چقدر یه زن میتونه احمق باشه اخه

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

اگه ارتباط اون با یه مرد یا هرکی روی زندگی تو داره تاثیر میذاره خب کم کم کمرنگش کن ولی اگه رفتار و برخوردش با تو عین قبله به خودت بگو این دوستمه خیلی خوبی ها داره حالا یه بدی داره که ضررش هم برای خودشه باهاش بمون شاید رفتار و منش تو روش اثر گذاشت و دست ازنی کاراش برداشت.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

اینطور ک معلومه شخصیت شلی داره برای هرکسی ممکن تور پهن کنه حتی شوهرخودت

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم