2777
2789
عنوان

شوهرم بالاخره روی واقعیشو نشون داد

1600 بازدید | 62 پست

من تقریبا ۴ساله که ازدواج کردم اوایل مثل تمامی زوج ها خوب بودیم باهم همه حسرت رابطمون رو میخوردن ...

شوهرم آدمی بود که همش میگفت زن برای من یک موجودیه که باید پرستید اونو باید روچشم گذاشت گردوندش مبادا خار بره تو پاش یه آدم عجیب و مهربون و تودار..

بگذریم الان یکسالی هست که اخلاقش به کل عوض شده دائم عصبی ...دائم قهر و دعوا تهش چی؟من مردم شوهرت هرچی بگه حتی به غلط هم باشه باید مطیع باشی و ناراحت نشی از کارام چون حق طبیعیم هستش.

همش رفیق بازی شب تا صبح، صبح تا شب دوستام فلان جا رفتن حتما باید باشم اصلا امکان نداره بدون من برن 

ولی خودم من که زنشم چی.؟دریغ از یکبار بیرون رفتن صبح تا شب کلفتی میکنم تو خونه تهشم ازم شاکی میشه که چرا بی حالی چرا چاق شدی چرا ناراحتی افسرده ای.

عر*ق خوری و فیلم های مستهجن کارای جدیدش بود..حداقل امید داشتم خوب میشه میزاره کنار اینارو رو آورد به صیغه یابی و چت روم های تلگرام و کثافتکاری...از لحاظ زناشویی هم هیج اهمیتی براش ندارم اولین بار که بهش گفتم بهم گفت من به تو هیچ حسی ندارم جز علاقه.همون رو هم دروغ میگفت دروغ جز روتین زندگیش هست  نگین طلاق بگیر چون خانواده خوب و بسازی ندارم با خانوادم کاملا قطع ارتباط هستم.از همه چی بریدم قلبم دیگه این همه غم رو نمی‌کشه من از هیچ لحاظ برای این مرد کم نزاشتم هرکاری گفت براش کردم با نداری و بدبختی ساختم من کل زندگیمو جونیم رو پای این مرد دادم ولی الان دارم مزد محبتها و کارامو ازش میگیرم...

صبور باش . گاهی برای بهتر شدن باید از بدترین شرایط عبور کرد.🌸🌙

افسردگی شدید گرفتم ولی از مرگ میترسم اگه عرضه خودکشی رو داشتم تا الان نمیذاشتم ادامه دار بشه به این زندگی پایان میدادم تا راحت تر بره و به کاراش برسه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خانوادم کاملا قطع ارتباط هستم و چی بهتر از این برای ایشون که هرچقدر میخواد بتازونه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خوب علتش چیه از خودش پرسیدی؟؟

هزار بار با گریه با قسم همه جوره ازش پرسیدم فقط یه کلام میگه من افسردگی شدید دارم باید برم دکتر 

چند بار دکترهای مختلف بردمش ولی باهم جلوی چشمم دل و قلوه دادن منو خار و ذلیل کردن دکترشم گفت خانم شما به همسرتون نمی‌رسید توقع نداشته باشید حالش خوب بشه

با خانوادم کاملا قطع ارتباط هستم و چی بهتر از این برای ایشون که هرچقدر میخواد بتازونه

این چیزا براش مهم نیست با مادرم ارتباطش خیلی قویه مادرم یکی بدتر از خودش..

دوستاشو تازه پیدا کرده یا از اول بودن چند سالشه؟

از اول بودن ولی خیلی کمرنگ از وقتی ازدواج کردیم دورش رو گرفتن هرکاری میکنن که حتی روز تعطیل هم پیشم نباشه

بچه هم داری؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

مردها الاغ هستنننن میشه تایپک منم بخونی راجب طلاقم کمکم کنی توروخدا

و شماهم ب خانواده بگید مطمعن پشتتون هستن حتی اگ نبودن زود مهریتو بزار اجرا توقیف اموال کن ی خونه اجاره کن بعدم برو سرکار زندگیت میچرخه مطمعن باش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چون میدونه نمی ری و هرکاری بات بکنن تو هیچ جایی رو برای رفتن ازدستش نداری اینطوری شده.قطع ارتباط با ...

چند بار خونه رو ترک کردم مادرم به زور برمگردوند  گفت مرد خوبیه تو هار شدی قدر نمیدونی چی مگه برات کم گذاشته؟؟ 

من یا بچه سرراهی بودم یا ناخواسته که مادرم اینطوری بهم گفت 

به کی دلم خوش باشه تو این دنیا کی طرف منه؟

هرکسی منو میبینه میگه حیف شوهرت لیاقتش بیشتر از ایناس 

شوهرم خیلی هفت خطه خیلی زیاااااد یک آدم مذهبی نما و دورو

دائم از من جلوی همه گله میکنه میگه زنم بهم توجه نمیکنه منو از خونه میندازه بیرون فقط برم سرکار