2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید پشیمونم

291 بازدید | 26 پست

با همسرم گاهی خیلی بد رفتاری میکنم،داد میزنم سرش جیغ میکشم

بعدش پشیمون میشم ها اما چه فایده 

مثلا دیشب مامانم و خواهرم خونمون بودن داشتم غذا میکشیدم ببرم سر میز ناخونم برگشت و غذا یکم ریخت رو گاز،خیلی دردم گرفت،همسرم اومد کمک کنه و تمییز کنه عصبانی شدم داد زدم سرش گفتم برو بیرون از اشپزخونه

بنده خدا هیچی نگفت وایساد من اومدم بیرون بعد اونجارو تمییز کرد و اومد سر میز ناخونمو گرفت بوسید

خیلی واقعا کار بدی کردم

مامان و خواهرمم کلی دعوام کردن بخاطر رفتارم

خیلی از این رفتارا دارم،چکار کنم که دیگه انجامشون ندم؟؟

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مشاور حتما به این کارات ادامه بدی کم کم از چشم شوهرت میفتی   اونم صبرش تا یه اندازه است کاری نکن بعدا پشیمونی بار بیاره اونم میتونست خیلی شیک دیشب جلوی خانوادت تحقیرت کنه کم محلی کنه بهت و بی احترامی کنه 

حواستو جمع کن .. برو از دلش در بیار سعی کن اینقد زور نگی و خودتو دست بالا نگیری 

کمی روی رفتار و اعصابت کنترل داشته باش.. نفسای عمیق بکش. فکنم یوگا باشه برای تمرکز و اعصاب راحت خوب باشه. باید کنترل داشته باشی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اون بغیرت بی وجود بی بخار زیاد هوا برت ندارع اگه برا من صداتو بالا بری از وسط قرینه میشی هر نصفت نیف ...

@niniyar_1  

@niniyar_5  

@niniyar_3 رسیدگی لطفاااا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
برو پیش روانشناس ریشه یابی کنه این رفتارها از کجا میاد تا درمان بشیحتما پیگیری کن ، نذار شوهرت به خس ...

دقیقا خواهرمم گفت ازت خسته میشه اینجوری،ممنون ازتون

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

افسردگی پنهان نداری ؟ اخه آدمای افسرده عصبی میشن وداد میزنن بیشتر روی خودت کار کن چون به زندگیت لطم ...

خیلی وقته حس میکنم نرمال نیستم نمیدونم چه مرگمه اصلا

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠