2777
2789
عنوان

متاهل ها بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 57 پست

بعنوان کسی ک چندبار با دوستا و همکارای شوهرشرفت و امد کرده بگم اصلااااااا نکن بپیچون بخوای نخوای این اتفاقا حسا میاد بچسبونش به خانوادش اگه باهاشون خوبه مردا میتونن هر حسی داشته باشن خدایا دوست عزیزم یادمه هزار دفعه مردم چون همین حسو داشتم الان یکماه از یه مسافرت کذایی میگذره هنوز این حسا بامن لعنت به این رفت وامدا چون هم مردم عوضین بعضیا هم اینکه بلوغ میخواد این روابط ک ماها نداریم

شاد و سلامت باشید 💐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهره اصلا مشکلی با قطع کردن رابطه نداره که بخوای با شیوه زنانه قطع رابطه کنی خیلی ریلکس میگه اگه هم ...

پس احتمالا باهم در ارتباطن با گوشی و بیرون

یا نمیخواد آتو دست زنش بده و زنشو حساس کنه

یا اینکه فقط در حد توجه اولیه است 

اگه مورد اول باشه قطع رابطه نکنه بهتره

اگه مورد دوم باشه قطع رابطه کنه

باید ببینه در چه حد هستن

نباید زود به شوهرش میگفت اشتباه کرد

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اره باهمسرم اول ببینم چی میگ اگ واقعا اینطور باشه ک طلاق اما اگر بفهمم اشتباه کردم خب ازدلش درمیارم ...

خب پس همه میگن رفت آمد نمی‌کنیم 

خودمم نظرم دقیقا مثل شماست 

حالا اگه ببینی خانمی همچین حسی داره و رفت آمد رو قطع هم نمیکنه چه فکری راجع به اون خانم میکنی؟

خیلی حس بدی میگیرم دنبال بهونه میگردم که قطع ارتباط کنیم ببینم شوهرم مخالفت می‌کنه به روش میارم

شوهره اصلاااا مخالف قطع رابطه نیست 

اگه با این حال خانم باز رفت آمد کنه چه فکری راجع به اون خانم میکنی؟

شوهره اصلاااا مخالف قطع رابطه نیست اگه با این حال خانم باز رفت آمد کنه چه فکری راجع به اون خانم میکن ...

وا خب دو دستی داره راه خیانت شوهرشو باز می‌کنه دیگه 

باید دعوای حسابی راه بندازه 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بعنوان کسی ک چندبار با دوستا و همکارای شوهرشرفت و امد کرده بگم اصلااااااا نکن بپیچون بخوای نخوای این ...

من خودم با دوست رفت آمد دارم عزیزم 

اما یکی دو تا دوستی که کامل میشناسم 

تا حالا این حس برام بوجود نیومده شکر خدا 

زن داداشم این حسو داره

خب پس همه میگن رفت آمد نمی‌کنیم خودمم نظرم دقیقا مثل شماست حالا اگه ببینی خانمی همچین حسی داره و رفت ...

رک بگم؟ جندس 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اولا بقول کاربرا حس زن ها دروغ نمیگه و احتمال خیلی زیاد واقعا مرده به زن دوستش حس داره، و اگه حس داشته باشه شک نکن که زن دوستش هم اینو میفهمه که این اقا بهش حس داره ولی دیگه عکس العملش به خودش ربط داره و اونی که شما دربارش میتونی تصمیم بگیری همسر خودته
یه موضوع دیگه اینکه بنظرم چیز انچنان عجیبی نیست و ممکنه واقعا پیش بیاد وقتی نامحرم ها باهم بخاطر روابط دوستانه یا خانوادگی یا همکار بودن زیاد باهم رفت و امد داشته باشن! نه اینکه عادی و زیاد باشه این موارد نه منظورم این نیست بلکه منظورم اینه که احتمال پیش اومدنش کم نیست

بهترین کار از نظر من قطع ارتباطه نه طلاق و اعصاب خوردی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
من خودم با دوست رفت آمد دارم عزیزم اما یکی دو تا دوستی که کامل میشناسم تا حالا این حس برام بوجود نیو ...

بیچاره...کاش انقد عاقل بود که فقط رفت و امد نمیکرد ببین کلا مسخره لازیه دوست عزیز من پامم بشکنه دیگه با دوست بیرون نمیرم ادمو خیلی ضعیف میکنن متاسفانه...برام خ اتفاقای بد افتاد و تجربه بد دارم

شاد و سلامت باشید 💐

حس من میگه توجه اولیه هست

پس قطع ارتباط راه حل خیلی خوبیه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید