2789
عنوان

چمدون عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 27 پست
ارزش خودشونو نشون میدن با اینکاراشون منکه براشون چیزی نمیبرم مراسمی هم بودنیدیگه همون اول بهم نشون د ...

دقیقا

ی چیز بدرد بخور نخریده

تازه واسه بله برونم دوتا پارچه مسخره داد هیچی نمیشه باهاش دوخت بس زشتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بجهنم غصه نخور عزیزم

میدونی گذشته دیگه منم به اونها احتیاجی نداشتم ولی نمیدونم چرا یه سری چیزها انقدر روح آدمو میخوره 

این از اون چیزها بود چون شخصیت و غرورمو له کرد

من برای خودم خرج کردم کار کردم با پول خودم دوتا کمد لباس هرچی که دلم میخواست خریدم اونقدر که دیگه تو خونه جا نیست کلی لوازم بزرگ و کوچک 

ولی اون حس بد هیچوقت از دلم بیرون نرفت

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

چ مامان خوبیمامان من‌ زورش میات میگه شوهرت باید بخرهانگار دخترش نیستم

خدا ازش راضی باشه من تازه عروسم هروقت میرم خونه مامانم به زور شام دوسه روزمم میده هرچی میگم نه نمیخواد میگه توچکار داری من باعشق درست میکنم انقدر بدی در حقم کردن که مامانم و بابام مثل کوه پشتمن که من ی وقت غصه نخورم بزار بهت ی چیزی بگم خودتو خفه نکن اشتباه نکن هرچیزی که لازم داری بخر ببر بعدا تو زندگیت میخری اشتباه منو نکن

میفهممت الان رابطت با خانواده همسرت چطوره؟

قطع رابطه هستیم البته نه به خاطر کارهایی که با من کردن شوهرم بعدا تو شراکت باهاشون به مشکل خورد

من بعد از اون هم کلی بهشون خوبی کردم اصلا هیچی به روشون نیاوردم خداشاهده که عروس خیلی خوبی بودم براشون ولی باهام خیلی بد کردن

الان هم دلم شکسته دارم با این قطع رابطه با آرامش زندگی میکنم راستش خوشحالم که اینجوری شد آخذ

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

قطع رابطه هستیم البته نه به خاطر کارهایی که با من کردن شوهرم بعدا تو شراکت باهاشون به مشکل خوردمن بع ...

جالبه که به روی خودشونم نمیارن

تو عیدا هم برای من هیچ رسمی ندارن نه عیدی نه کادویی نه یلدایی

جالبه که به روی خودشونم نمیارنتو عیدا هم برای من هیچ رسمی ندارن نه عیدی نه کادویی نه یلدایی

به کتفت بگیر عزیزم بعدا جبران میکنی

من تولد پدرشوهر یا مادرشوهرم میشد زنگ میزدن بیاید بهانه میاوردم نمیرفتیم به شوهرمم میگفتم بزار اونها که براشون عزیزن برن اخه اون یکی بچهاشو خیلی دوسداره براشون هیچی کم نمیزاره از لحاظ مالی 

روز پدری کادو نمیبرم خونشون عید شیرینی نمیخرم کلا براشون خرج نمیکنم چون با ما همیشه همینجورین

خونه اون یکیا رفتنی هردفعه شیرینی میوه شکلات میخرن میبرن به ما رسیدنی توقع داره اضافه غذارو هم بریزم ببرن 

من بمیرمم اشتی نمیکنم ❤

منم الان دیگه دلم نمیخواد آشتی کنیم🤭 ولی راستش من اوایل شوهرم خیلی وابسته بود یکی دوبار حرف زدم آشتی کنن شوهرم قبول نکرد هم بخاطر شوهرم هم بخاطر خدا 

گفتم اونها بد میکنن من خوب باشم

خداروشکر من حسن نیتم رو ثابت کردم الان میگم خداروشکر نشد راحتم

منم الان دیگه دلم نمیخواد آشتی کنیم🤭 ولی راستش من اوایل شوهرم خیلی وابسته بود یکی دوبار حرف زدم آشت ...

عزیزم یادت باشه سری که درد نمیکنن رو دستمال نمیبندن دلت برای شوهرت نسوزه پس فردا موش میدوئونن تو زندگیت ذات ادما درست بشو نیست 

عزیزم یادت باشه سری که درد نمیکنن رو دستمال نمیبندن دلت برای شوهرت نسوزه پس فردا موش میدوئونن تو زند ...

بله دست میگید منم دیگه درس عبرت گرفتم فهمیدم به بعضیا اصلا خوبی نیومده و درست بشو نیستن اینهام از اون دسته هستن دیگه کلا دارم با خیال راحت زندگیمو میکنم به شوهرمم گفتم فکرشو از سرش بیرون کنه تموم شد دیگه