2777
2789
عنوان

شما جای من بودین میرفتید عروسی

113 بازدید | 7 پست

پنج شنبه این هفته عروسی برادرشوهرمه

خودش خیلی ماهه اما امان از زنش...

نمیدونم چرا با من خیلی بده من کاری به کارش ندارم کلا یبار دیدمش همون یبار آنقدر پشتم بدگفت که کلا باهاش قطع ارتباط کردم ...دلم خیلی شکست از حرفایی که پشت سرم زد و من فهمیدم ...حالا پنج شنبه عروسیه و من نمیخوام اصلا ببینمش دوباره حرفایی ک پشتم زده میاد تو ذهنم 

شوهرم میگه زشته نریم خودشم از زن داداشش خوشش نمیاد ولی میگه برادر دامادم درست نیست نرم ازون ورم برادرشوهرم خیلی اصرار کرده به من و شوهرم که حتما بیاید.شما جای من باشین میرین؟؟چه رفتاری از خودم نشون بدم اون روز؟

من باشم به خاطر داماد میرم 

ولی به عروس محل سگ نمیدم

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینو فکر کردم...یعنی برم و سلام ندم بهش ؟یا کلا یه گوشه بشینم

برو نه سلام بده بهش نه نگاش کن پشتتم بکن بهش 

داماد اومد برو با داماد خوش و بش کن 

اون پشتت حرف زده تو چرا جا خالی بدی و فرار کنی اون باید خحالت بکشه ،توام به خاطر شوهرت و برادرش برو بذار اون خیلی خوشبحالش نشه که تو نیستی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

قشنگ لباس بپوش به خودت برس برو اگه نری هزار تا حرف بدتر بعدا میگن بهت قشنگ برو اونجا برقص شاد باش بخاطر شوهر و بردار شوهرت

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

برو عزیزم خوش بگذرون و بهترین ارایش و لباس رو بکن و عین خیالتم نباشه ی سلام گذرا بده با برادرشوهرت گرمتر احوالپرسی کن و تمام 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
قشنگ لباس بپوش به خودت برس برو اگه نری هزار تا حرف بدتر بعدا میگن بهت قشنگ برو اونجا برقص شاد باش بخ ...

بنظرت بهش سلام بدم یا نه؟خیلی نسبت به من حساسه یبار بعد حرفایی ک پشتم زد یجا دیدم سلامش ندادم هزارتا حرف دیگه از رو حرصش زد پشتم میترسن داستان درست کنه

بنظرت بهش سلام بدم یا نه؟خیلی نسبت به من حساسه یبار بعد حرفایی ک پشتم زد یجا دیدم سلامش ندادم هزارتا ...

سلام کنن و تبریک بگو اگه نگی بعدا میاد میگه اره حسودی کرد و فلان چون ذات اینجور ادما همینه 

تو روی خوش نشون بده دیدی نه درست نشد از دفعه بعد محل نزار ولی اون روز تو خوب باش

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤